idezojelek

Az alpári Tóta W. ámokfutása

A baloldali publicista és társai a szellemi elődeiktől sokat tudhatnak arról, miként kell elbánni az ellenséggel.

Bánó Attila avatarja
Bánó Attila
Cikk kép: undefined

Egy Tóta W. Árpád nevű ember, aki jó ideje publikál a Hvg.hu hasábjain, nagyon unhatta már, hogy nem figyelt fel rá a jobboldali sajtó, ezért Hullik a forgács címmel megint írt valami retteneteset. 

A lengyelországi eseményekből kiindulva megeresztette a fantáziáját, s elképzelte, miként lehetne leszámolni a nemzetpárti kormányoldallal Magyarországon, ha az ő balliberális barátai megkaparintanák a hatalmat. 

Nevezett publicista követendő mintaként tekint a Tusk-féle társaság randalírozására, s arról ábrándozik, hogy egyszer nálunk is lesz tisztogatás a köztévében és a közéletben. 

Igen, így néz ki egy ilyen rezsim bontása. Bűnözők kerülnek sittre, udvari költőket rúgnak ki. Kiváltságok szűnnek meg, ebül szerzett vagyonokat koboznak el.

Tóta W. és körei a szellemi elődöktől ennél többet is tudhatnak arról, miként kell elbánni az ellenséggel, amely lehetett osztályidegen, reakciós, klerikális (a nagypolgárságra és a módosabb parasztságra kivetítve burzsuj és kulák), ma meg „fideszes”. A vagyonelkobzásra remek gyakorlati példák lebeghetnek a szemük előtt. A nagy elődök tudták, hogyan kell listákat készíteni, s ezek alapján közalkalmazottakat eltávolítani az állásukból, kilakoltatni lakásukból, megfosztani őket munkájuk gyümölcseitől. A börtön már csak hab a tortán.

A hazudozás, a politikai ellenfelek megrágalmazása, az erőszak, a zavarkeltés a baloldal ősi módszerei közé tartozik. Csak el kell hitetni a néppel, hogy a nemzeti-keresztény kormányzat felelős azért, hogy az ország bajban van.

 (Persze nincs bajban, de az ellenkezőjét kell állítani.) Mondani kell – Tóta W. mondja is −, hogy Magyarországon is eljön a vég, amely fájdalmasabb lesz, mint Lengyelországban. 

De kicsit már kellemetlen lehet belegondolni, hogy minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot.

„Lesz csontváz minden hétre” – jósolja a Hvg.hu jövendőmondója, aki bizonyára közelről ismeri a baloldali stratégiát. 

Azt nem írta, hogy gyilkosság is lesz minden hétre, pedig írhatta volna, mert az említett elődök e téren is rutinosak voltak. No, meg abban is, hogyan kell a gyilkosokat felmenteni, miként azt a második világháború után a Gyömrő környéki gyilkosságsorozat elkövetőinek esetében tették. 

Akkor a megrágalmazott és ártatlanul legyilkolt áldozatok között volt bíró, pap, közjegyző, földbirtokos, tanár és arisztokrata, mint például a 42 éves gróf Révay József filozófus, egyetemi tanár, festőművész és jégkorongozó olimpikon. Őt és egyik ismerősét 1945 tavaszán lőtték fejbe a gyömrői kommunista rendőrökből verbuválódott különítmény tagjai. Az áldozatok száma pontosan ma sem megállapítható (egyes feltételezések szerint elérhette a százat is), viszont a gyilkosoknak a hajuk szála sem görbült.

Mondhatná Tóta W., hogy itt még nem tartunk, de ott már igen, hogy a lengyel köztársasági elnök (az ő szóhasználatával „Duda nevű palotapincsi”) által kegyelemben részesített politikusokat Tusk rendőrei letartóztatnak az elnöki palotában. 

És azért ne feledjük: láttunk már rendőrattakot és szemkilövést Budapesten is a baloldal égisze alatt! 

A baloldali publicista a jelek szerint betegesen keresi a feltűnést. De mivel már nagyon unalmasak az alpári stílusú, gyűlölködő zagyvaságai, mind hevesebben csapkod a bűzös mocsárban, hogy észrevegyék.

A szerző író, újságíró

Borítókép: Tóta W. Árpád (Forrás: Blogstar)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.