Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: Boros Imre

22 cikk 1/3 oldal

Politikai síkon is sok a közös kapcsolódás

A NATO és Oroszország közötti feszültség csökkentésében fontos szerepet játszhat a magyar kormányzat — értettek egyet az általunk megkérdezett szakértők.

Plusznyugdíj a nagycsaládos édesanyáknak?

Boros Imre közgazdász szerint a nyugdíj megállapításakor előnyben, kedvezményben lehetne részesíteni a legalább három gyermeket vállaló édesanyákat.

Özönlenek a százmilliárdok

Idén kilenc hónap alatt majdnem 1100 milliárd forinttal több adót fizettek be a vállalkozások és a magánszemélyek, mint a múlt év első háromnegyedében.

Erősödnek a V4-ek

Magyarország „halmozza a csodákat”, letért a balliberális kormányok által kijelölt, olcsó bérekre építő pályáról és a versenyképesség, a hozzáadott érték növelésére koncentrál – fogalmazott Boros Imre.

Kimagasló a magyar gazdaság növekedése

A GDP második negyedévi bővülésének üteme Magyarországon volt a legmagasabb az Európai Unió tagállamai közül – hangsúlyozta Boros Imre közgazdász.

Háttérkép: Honnan jött és kicsoda Ursula von der Leyen?

Weber, Timmermans és az unió korábbi meghatározó politikusai elbuktak, helyettük azonban számos új név robbant be a köztudatba. Ezek közül a legfontosabb az Európai Bizottság új elnökjelöltje. Ki és honnan kerítette elő Ursula von der Leyen-t? Többek között ezekről beszélgetett a Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt vendégeivel, Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal.

Lassan kocsmai szintre süllyed az ellenzék

A korábbi évekből újrahasznosított beszéd, komédiába illő javaslatok – ezek jellemzik most az ellenzéknek a 2020-as központi költségvetés országgyűlési vitájában nyújtott teljesítményét.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …