Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 26., kedd, Fülöp, Evelin napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a polgárháborúban érdekelt

Címke: Boros Imre

31 cikk 1/4 oldal

Az MNB marad a bevált úton

A jegybank lépései kiegészítik a kormány által bejelentett kedvezményes hitelt és állami garanciát.

A növekedést kell segíteni

Orbán Viktor a parlamentben azt is elmondta: nem tudja elfogadni a Jobbiknak azt a javaslatát, hogy a folyamatban lévő beruházásokat állítsák le.

Megsínyli a gazdaság a járványt

A napokban meghozott kormányzati intézkedések és a felelős állampolgári magatartás lassíthatja a járvány terjedésének ütemét – véli Boros Imre közgazdász.

Boros Imre: Nekünk a legrosszabbra kell készülni

A Háttérkép című műsorban hazánk növekvő szerepe az illegális bevándorlás megfékezése kapcsán és a Székelyföldről indult aláírásgyűjtés is szerepeltek.

Boros Imre: Válságálló lett az ország

A szakértő hatásos intézkedéseknek nevezte a gazdasági élénkítő-programokat, melyek legújabb elemeit vasárnap ismerteti Orbán Viktor miniszterelnök.

Átalakításra vár a minimálbérezés

Napirendre kerülhet a minimálbérezési rendszer teljes átalakítása, a két alkalmazott összeg arányos egységesítésével. Az egységes kereset idén bruttó 199 ezer forintra jönne ki.

Politikai síkon is sok a közös kapcsolódás

A NATO és Oroszország közötti feszültség csökkentésében fontos szerepet játszhat a magyar kormányzat — értettek egyet az általunk megkérdezett szakértők.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …