Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: erőszak

168 cikk 1/17 oldal

Igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki a multimilliomos ellen készített vádiratból

Igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki a vádiratból, amelyet az amerikai hatóságok állítottak össze Jeffrey Epstein néhai multimilliomos ellen. A dokumentumból kiderül, hogy a férfi két magánszigetet használt a Virgin-szigeteken, ahol csaknem két évtizeden át csempészett és erőszakolt meg lányokat.

Órákig tartó összecsapások zajlottak Bejrútban

Órákig tartó összecsapások zajlottak kedd éjjel Bejrútban a libanoni központi bank épületénél a biztonsági erők és feldühödött tüntetők között, a rendőrség őrizetbe vett 59 embert – közölték a hatóságok szerdán.

Donáth László újra a rendőrségen kötött ki

Csütörtökön újra kihallgatták a BRFK nyomozói az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsított volt MSZP-s képviselőt.

Mórahalmon is egy fiatal ember ölt

A fiatalabbak körében eluralkodó erőszak miatt ellenzéki politikusok a kormányt kezdték hibáztatni. A tények, a kormányzati intézkedések azonban ellentmondanak a támadó hangoknak.
168 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …