Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 7., péntek, Gizella napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPA magyar ellenzék a globalisták helyi lerakata.

Címke: erőszak

327 cikk 1/33 oldal

Véres késsel fenyegettek meg egy spanyol minisztert

Holtan találtak migránsokat egy csónakban az Atlanti-óceánon; elbocsátottak egy a fehér férfit, mert nem szólította doktornak a fekete professzornőt. A francia kormány zavargásoktól tart a korlátozások feloldása után; újabb kormánytag kapott fenyegető levelet hétfőn Spanyolországban.

Zavargásokba torkollott a „pride” felvonulás Lyonban

Golyóval fenyegették a spanyol kormány több tagját; zavargásba torkollott a lyoni „pride” felvonulás. Marseille polgármester-helyettese csökkentené a turisták számát; a spanyol egyház először hozott nyilvánosságra szexuális visszaélésről szóló adatokat.

Életveszélyben a Pakisztánban élő franciák

Lakókocsiban él saját háza előtt az illegális házfoglalók francia áldozata. – Jogvédő szervezetek tiltakoznak a gyermek Instagram-oldala ellen. – Finnországban már több megújuló energiát használnak, mint fosszilist. – Radikális pakisztáni iszlamisták veszélyeztetik a franciák életét.

Értékes festmények égtek el a felgyújtott francia templomban

Nyárra vírus mentessé akarják tenni az olasz szigeteket; verekedés tört ki egy menekülttáborban Tenerifén. A kórházba látogatók megtámadják az ott dolgozókat Belgiumban; egy bevándorló hátterű férfi szándékosan gyújtogatott.
327 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …