időjárás 17°C Klaudia 2023. március 20.
logo

XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál

A kiskun régió egyik legjellegzetesebb gasztronómiai fesztiváljának programjai a város négy helyszínen folynak majd szeptember 9-én és 10-én. XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál pénteken délután egy kiállításmegnyitóval veszi kezdetét a Móra Ferenc Művelődési Központban, ahol a Hold fonja, Nap szövi címmel Elek Timi mezőtúri szőnyegtervező, szőnyegszövő alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.

XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál

Kiskunfélegyháza
https://mfmk.hu/index.php/2022-programok/156-rendezvenyek-2022/1342-xxiii-kiskunfelegyhazi-libafesztival Jegyrendelés
 

A kiállítás megnyitja Metzker Krisztina, a mezőtúri Lokálpatrióta Egyesület tagja, énekkel közreműködik Pázmándi Judit. Az esemény egyben a XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál nyitóprogramja is, köszöntőt mond, a fesztivált megnyitja: Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, Csányi József polgármester és dr. Horváth Sándor, az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Négy helyszínen folynak a XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál programjai: a Kossuth utcai nagyszínpadon, a Spar parkolóban felépülő kisszínpadon, a főzőverseny helyszínén, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár melletti parkolóban zajlanak, a Móra-udvar Mesekert pedig – rendhagyó módon – a Petőfi-téren a kap helyet.

A nagyszínpadon a péntek este a Honeybeast, szombaton a Margaret Island előadását élvezheti a közönség. A kisszínpadon is igazi zenei csemegékre készülhetnek: pénteken Szőke Nikoletta és a Swing Á la Django koncertje, szombaton pedig a világhírű Muzsikás Együttes és az ifjú népdalénekes, Kacsó Hanga népzenei előadására kerül sor.

Az esemény részletes programja ITT tekinthető meg. 

Fotó: User / Kiskunfélegyházi Libafesztivál