Először vallott érzéseiről a lány, akit egy transznemű győzött le a holland szépségversenyen

Nathalie Yasmin Mogbelzadában nincs harag legyőzőjével szemben.

2023. 07. 25. 15:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszabb interjúban is beszélt érzéseiről az a nő, aki egy biológiai férfiként született transznemű mögött csak a második helyen végzett idén a holland szépségversenyen. Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Nathalie Yasmin Mogbelzada több napos hallgatás után a közösségi médiában korábban csak annyit írt,

időre van szüksége, hogy feldolgozza a kudarcot, hogy álmai örökre szertefoszlottak.

Nemrégiben a Plus jeden den című szlovák napilapnak a szlovák felmenőkkel rendelkező modell részletesebben is kifejtette, hogyan élte meg a történteket. Elismerte, hogy az elmúlt hetei meglehetősen zavarosan alakultak, miután a szépségverseny hirtelen világszenzációvá vált. 

 

Elárulta, hogy a szervezők elégedetlenségüket fejezték ki, amiért a többi versenyző nem támogatta elég határozottan a nyilvánosság előtt döntésüket.

 

Sietett ugyanakkor hozzátenni, hogy neki személy szerint semmi gondja nincs a transznemű győztessel, Rikkie Valerie Kolléval. Mint mondta, a verseny alatt volt alkalma közelebbről is összebarátkozni vele, és egy nagyon kedves lányt ismert meg személyében. Szerinte nem is érdemli meg a rá zúduló gyűlöletet, egyébként is mindenkihez tisztelettel és kedvességgel kellene viszonyulni.

Azt viszont el kell ismernem, hogy nem leptek meg a negatív hozzászólások, hiszen a transz közösséget nem mindenki fogadja még el, és egyes feltételezések szerint politikai okokból nyerte meg a versenyt

– tette hozzá. Amiatt is csalódottságát fejezte ki, hogy Rikkie Valerie Kolle a médiának arról nyilatkozott, a döntősök közül nem mindenki gratulált neki. A második helyezett szerint ez egyszerűen nem igaz. 

A 26 éves szépség azzal zárta a beszélgetést, hogy a jövőben próbál a pozitív dolgokra koncentrálni. Ugyanakkor megtisztelő lehetőségnek nevezte, hogy akár Szlovákiát képviselje a Miss Universe versenyen.

Borítókép: Nathalie Yasmin Mogbelzada a Miss Hollandia 2023 második helyezettje. (Fotó: Facebook/Nathalie Yasmin Mogbelzada)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.