idezojelek

Novák Katalin miatt tombol a Budapest Pride

A magyarországi genderparádék főszervezője szerint a családügyi miniszter veszélyt jelent a demokráciára és az LMBTQ-jogokra.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2021. 12. 22. 10:52

Őrjöngésbe kezdett a Budapest Pride (a magyarországi genderparádék főszervezője), amiért Orbán Viktor tegnap a családügyi minisztert jelölte államfőnek. „Ha Novák Katalin lesz Magyarország következő államfője, az komoly veszélyt jelent majd a magyar nőkre, az LMBTQ-jogokra, a szólásszabadságra és a magyar demokráciára nézve” – üvöltik közleményükben. S velük üvölt a közleményt fölpántlikázó-masnizó Telex is. Ugyanis a „homofóbiaminiszter” szerintük „veszélyesen közel került olyan orosz oligarchákhoz, amerikai szélsőséges csoportokhoz és vallási fundamentalistákhoz, akik bármit képesek megtenni azért, hogy más országokban lobbizva érvényesítsék a politikai céljaikat”. 

Hiszen a politikai céljait más országokban csak Gyuri bácsinak és a hasonszőrű oligarcháknak, fanatikus társadalommérnököknek van joguk érvényesíteni – azoknak, akik a Budapest Pride-hoz hasonló fölforgató szervezeteket tömik irgalmatlan pénzekkel. „Vallási fundamentalista” és „szélsőséges” alatt pedig azok a családvédő, keresztény elkötelezettségű szervezetek értendők (CitizenGo, World Congress of Family, International Organization for the Family), amelyek óriási ellenszélben próbálnak gátat vetni korunk „fasiszta kommunizmusának”: a minden megmaradt normalitásnak hadat üzenő, mindent letaroló genderőrületnek.

Novák Katalin „veszélyes”... 

Hát persze. Hiszen ha a társadalmakat évezredekig összetartó írott és íratlan szabályokat valaki nem akarja lerombolni, az a genderlobbi szempontjából „veszélyes”. Ha Budapest Pride-ék nem kapnak naponta újabb és újabb előjogokat, ha nem lobog minden utcasarkon a zászlajuk, ha ferde hajlamú párok nem házasodhatnak és nem fogadhatnak örökbe kisgyermekeket, s ha zavart elméjű emberek nem mehetnek be az óvodákba csöpp emberek lelkét mételyezni, az „veszély az LMBTQ- jogokra”. 

Szerintem viszont az a veszélyes, hogy a Budapest Pride és társai ennyire szabadon tombolhatnak. Életveszélyesek. A nyugati világ és Magyarország amúgy is demográfiai katasztrófa felé száguld, ezek pedig olyan elmebetegségeket és perverziókat terjesztenek, amelyek ellentétesek az élettel, az életadással. Ha csak egy fiatalt megzavarnak, már az is sok – ám ezek világszerte tízmilliókat bolondítanak meg, tesznek tönkre.

Csak akkor van esély legyőzni a genderőrületet, ha más országokban is Novák Katalinhoz hasonló családvédő, életvédő, normalitáspárti politikusok kerülnek hatalomra!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.