idezojelek

Jakab Péter magyargyűlölő embere őrjöngött egyet a TikTokon

De ha ez nem lett volna elég, teljesen hülyét csinált magából. A kommentelők tették helyre Józsefet, aki mindenkinél is okosabbnak hiszi magát.

Tóth Tamás Antal avatarja
Tóth Tamás Antal
Cikk kép: undefined

Kezdjük ott, hogy a legutolsó videó a legütősebb. Ígérem ebben az írásban van csattanó. De addig is mielőtt a oda elérne, érdemes megnézni a többit is. 

Megállapította, hogy a kebab, a döner német származású étel.

A kebab arab eredetű húsétel. Általában borjúhúsból készül, és erősen fűszerezett. Formája lehet hosszúkás vagy gömbölyű. Általában nyársra felhúzva sütik meg

– írja a gyrosos.hu.

Majd hozzáteszik a „mai gyorséttermekben kapható, pitába töltött döner kebabot egy nyugat-berlini török bevándorlótól, Kadir Nurmantól származtatják, aki 1972-ben jött rá, hogy ebben a formában jobban eladható”. Valószínűleg ezzel keverte össze az étel eredetét, az önmagából kifordult okoskodó, magyargyűlölő, Németországban élő férfi. Minorics József ma már azt mondja magáról, hogy nem Jakab Péter embere… Azt hiszem, ennek most Jakab Péter örül a legjobban.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban hasonló stílusban osztotta ki azokat, akik szerint a dugó nem egy magyar sajátosság, még az autópályán sem.

Egyébként az utolsó nyári hétvégén igyekezett haza Németországba a férfi, ugyanakkor, amikor az utolsó nyaralók is hazafelé tartanak, nem is beszélve a Németországban élő, dolgozó románokról, törökökről. De Németországban minden (is) jobb szerinte.

De őszintén elmondta, hogy örül, hogy elhagyta ezt a „köcsög országot, Magyarországot”. Kifejezte az örömét is, hogy ezer kilométerre van Magyarországtól, és otthon van Németországban, ahol béke van, nyugalom van. 

 

Korábban bebizonyította azt is, hogy nagylelkű a Németországban élő férfi. Büszkén kihirdette, hogy 200 forintot adott egy koldusnak, mondta ezt úgy, mint amikor egy szívsebész elvégez egy átültetést, és a műtét sikerére büszke. Józsinak ennyi is elég, kisembernek kis jótett is elég, hogy nagynak érezze magát.

Egyébként ő az ember, akiről korábban már megírtuk, hogy beállt Jakab Péter mögé és együtt járta vele az országot kampánykörútján. Az a jellemző erre az emberre, hogy azokat a videókat, amiket később kínosnak érez, mert például mi írunk róla, sunyi mód eltávolítja.

De talán a legkínosabb videó az elmúlt időkből az volt, amikor bebizonyította, hogy még olvasni sem tud, vagy nem tudja, mi a különbség a két magyar szó, a hazád és a házad között. Nyilván olyan régóta él már Németországban, hogy ez teljességgel hihető magyarázat lenne. 

 A végére tartogattam a legjobbat, szerinte az a hazaáruló, aki itthon marad és nem megy el idegenbe. 

Ti magyarok, honfitársaim, akik Magyarországon élnek, ti vagytok a legnagyobb hazaárulók.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.