Gazdag Dániel csalódott és csattanós válaszra készül

Hatalmas felzúdulást váltott ki, hogy a Philadelphia Union magyar válogatott középpályását, Gazdag Dánielt nem választották be az MVP-díj szavazásának öt döntőse közé az észak-amerikai labdarúgóligában, az MLS-ben. A 26 éves futballista nem is leplezi a csalódottságát.

Magyar Nemzet
2022. 10. 15. 11:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy nem vagyok benne az első ötben – mondta az amerikai labdarúgásra szakosodott Jenkifocinak adott nyilatkozatában a felháborító döntést kommentálva.

 

– Hihetetlenül csalódott voltam. Nyilván nem az egyéni díjak a legfontosabbak a fociban, de motivációként folyamatosan ott lebegett a szemem előtt a szezon folyamán, hogy benne legyek majd a legjobb háromban. És a játékom, valamint a statisztikám alapján benne is vagyok, de számomra érthetetlen okból elvették tőlem ezt az elismerést. Pedig nagy dolog lett volna, ha elmondhatom magamról, hogy a döntősök közé kerültem az MVP-szavazáson – folytatta Gazdag. Majd arról beszélt, jólesett neki, hogy sokan kiálltak mellette.

– Nagyon jólesett, hogy a csapattársam és a szakmai stáb tagjai is támogattak utána, és mindannyian elmondták, hogy számukra is teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan, ami történt. Sokat jelentett az is, hogy Sallói Dani is rögtön megkeresett azután, hogy kirakták a neveket. Biztos vagyok benne, hogy mások is meglepődtek, hiszen a héten Jillian Sakovitsék podcastjében, a Call Upban a fő esélyes, Hany Mukhar is úgy nyilatkozott, hogy engem és Sebastian Driussit tart a legnagyobb riválisának az MVP-címért járó versenyfutásban. De hát történt ami történt… Nem lehet más célom a rájátszásban, mint hogy bebizonyítsam a voksolóknak, mekkorát tévedtek.

Így igaz, ez lenne a méltó válasz.

Borítókép: Gazdag Dánielt felháborítja a döntés (Fotó: Getty)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.