idezojelek

Folytassa, Pulai!

Pulai Andrást a Soros-hálózat intézményeihez is szívélyes, elvtársi szálak fűzik.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Most, hogy az Állami Számvevőszék vizsgálni kezdte a kampányfinanszírozási botrányban érintett magáncégeket, kiderült, az amerikai pénzekből Pulai András közvélemény-kutatásokkal és politikai elemzésekkel foglalkozó vállalkozása, a Publicus Kft. is kapott. (A jogszabályok megsértését jelenti, ha egy cég a pártok számára nyújtott szolgáltatásait külföldről érkezett forrásokból finanszírozza.) 

Az egész attól érdekes, mert a Pulai-kutakodók előszeretettel dolgoznak a baloldalnak. Gyurcsányékkal már akkor szerződtek, amikor a szemkilövőhegyi habzóborász még kormányfőként vitte kátyúba az országot. Pulai most is ott tüsténkedik az árnyékba vonult Demokratikus Koalíció háza táján. Emellett rendszeres beszállítója az ellenzéki önkormányzatoknak, és a Soros-hálózat intézményeihez is szívélyes, elvtársi szálak fűzik.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az átlagember persze leginkább a frenetikus humorista Pulai Andrást ismeri. Azt a tréfás embert, aki tavaly április harmadikán, az elsöprő kormánypárti siker előestéjén kijelentette, mindenki figyeljen erősen, „zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható”. 

Erősen figyeltünk, de csak azt láttuk, hogy a kormánykoalíció laposra verte az ollózáró Márki-Zay-csapatot. Pulai valószínűleg ekkor kapott kedvet végképp a kabaréhoz, pár hónapra rá már arra figyelmeztette a nagyközönséget, hogy a kormány ezzel az egész szankcióellenességgel csak önmagát próbálja meg kirángatni a gödörből, a valóságban soha nem látott mélyrepülésben van. Erre föl az időközi választásokon is rendre talajt fogtak (majd árnyékba vonultak) a kókadt Láriferiék.
Ha a számvevőknek nem is, nekem tetszik ez a Pulai.

Borítókép: Pulai András, a Publicus Intézet vezetője (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Ezek bizony mindig ugyanazok!

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

„Az árulónak ne bocsáss meg soha”

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Az erő mindig alulról jön

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.