idezojelek

Bayer Zsolt Donald Trump elítéléséről: elmebeteg sztori + videó

Mindeközben Joe Biden és családja egyre elképesztőbb méretű korrupciós ügyek vádjába és hálójába keveredik.

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt
Cikk kép: undefined

Egy New York-i bíróság a napokban 5 millió dolláros büntetéssel sújtotta Donald Trump volt amerikai elnököt. 

Az ok, a vád : szexuális zaklatás és erőszak. 

Na de nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mi is történt valójában állítólag. Az történt, hogy egy újságírónő bejelentette, hogy a 90-es évek közepén, vagyis nagyjából 27-28 évvel ezelőtt egy manhattani zsúfolt nagyáruház női fehérnemű osztályának próbafülkéjében Donald Trump őt megerőszakolta. 

Tisztelt hölgyeim és uraim, de különösképpen tisztelt uraim, próbáljuk meg egy kicsit magunk elé varázsolni ennek a szürreális történetnek az igazságmagvát, valóságtartalmát. 

Él ezen a földön bárki, aki el tudja képzelni és el tudja hinni azt, hogy egy férfi egy zsúfolt nagyáruház próbafülkéjében meg tud egy nőt erőszakolni úgy, hogy azt senki nem veszi észre ? Nem hangzik el kiabálás, egy sikoly? Önök szerint ez valóság ? Nyilvánvalóan nem.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eszébe is jut az embernek a régi vicc, ami így szól:

„Egy hölgy bemegy a bankba kezében egy 100 euróssal, hogy beváltsa. A banktisztviselő hosszan nézegeti a bankjegyet, majd visszaadja a hölgynek, s azt mondja:

– Hölgyem, ez a bankjegy hamis!

Mire a nő:

– Jézus Mária! Akkor engem megerőszakoltak!”

No, körülbelül így kell elképzelni ezt az erőszaktételt, így kell kezelni azt az újságírónőt, aki 27 év elteltével előállt ezzel az elmebeteg sztorival, és így kell kezelni azt a New York-i bíróságot is, amelyik ennek a történetnek helyt adott, és amelyben elítélték Trumpot. 

Történik ez úgy, hogy mindeközben a jelenlegi elnök, Joe Biden és családja egyre elképesztőbb méretű korrupciós ügyek vádjába és hálójába keveredik. 

De valamiért itt az igazságszolgáltatás nem siet annyira. Az önök fantáziájára bízom, hogy van-e ennek bármilyen politikai oka.

Borítókép: A Kaplan Hecker & Fink ügyvédi iroda által 2023. május 5-én közreadott videófelvételről készített képen Donald Trump volt amerikai elnököt meghallgatják az ellene indított zaklatási perben az Egyesült Államokban 2022. október 19-én (Forrás: MTI/AP/Kaplan Hecker & Fink)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.