időjárás -2°C Vilma 2023. december 5.
logo

Bayer Zsolt Donald Trump elítéléséről: elmebeteg sztori + videó

Bayer Zsolt
2023.05.15. 11:49 2023.05.15. 12:29
Bayer Zsolt Donald Trump elítéléséről: elmebeteg sztori + videó

Egy New York-i bíróság a napokban 5 millió dolláros büntetéssel sújtotta Donald Trump volt amerikai elnököt. 

Az ok, a vád : szexuális zaklatás és erőszak. 

Na de nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mi is történt valójában állítólag. Az történt, hogy egy újságírónő bejelentette, hogy a 90-es évek közepén, vagyis nagyjából 27-28 évvel ezelőtt egy manhattani zsúfolt nagyáruház női fehérnemű osztályának próbafülkéjében Donald Trump őt megerőszakolta. 

Tisztelt hölgyeim és uraim, de különösképpen tisztelt uraim, próbáljuk meg egy kicsit magunk elé varázsolni ennek a szürreális történetnek az igazságmagvát, valóságtartalmát. 

Él ezen a földön bárki, aki el tudja képzelni és el tudja hinni azt, hogy egy férfi egy zsúfolt nagyáruház próbafülkéjében meg tud egy nőt erőszakolni úgy, hogy azt senki nem veszi észre ? Nem hangzik el kiabálás, egy sikoly? Önök szerint ez valóság ? Nyilvánvalóan nem.

Eszébe is jut az embernek a régi vicc, ami így szól:

„Egy hölgy bemegy a bankba kezében egy 100 euróssal, hogy beváltsa. A banktisztviselő hosszan nézegeti a bankjegyet, majd visszaadja a hölgynek, s azt mondja:

– Hölgyem, ez a bankjegy hamis!

Mire a nő:

– Jézus Mária! Akkor engem megerőszakoltak!”

No, körülbelül így kell elképzelni ezt az erőszaktételt, így kell kezelni azt az újságírónőt, aki 27 év elteltével előállt ezzel az elmebeteg sztorival, és így kell kezelni azt a New York-i bíróságot is, amelyik ennek a történetnek helyt adott, és amelyben elítélték Trumpot. 

Történik ez úgy, hogy mindeközben a jelenlegi elnök, Joe Biden és családja egyre elképesztőbb méretű korrupciós ügyek vádjába és hálójába keveredik. 

De valamiért itt az igazságszolgáltatás nem siet annyira. Az önök fantáziájára bízom, hogy van-e ennek bármilyen politikai oka.

Borítókép: A Kaplan Hecker & Fink ügyvédi iroda által 2023. május 5-én közreadott videófelvételről készített képen Donald Trump volt amerikai elnököt meghallgatják az ellene indított zaklatási perben az Egyesült Államokban 2022. október 19-én (Forrás: MTI/AP/Kaplan Hecker & Fink)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.