idezojelek

Migránsterror Németországban

Nyugat-Európa az elrettentő példa, hogy mitől kell távol tartani Magyarországot.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Ma már olyan beletörődéssel hallgatjuk naponta a késes terrortámadásokról szóló híreket, mint az időjárás-jelentést. Pedig nem lenne szabad belefásulnunk, nem kellene elfogadnunk a tényt, hogy mindennapjaink szerves részévé vált a migránsterror. Ostoba libernyákok azzal hitegetik egymást, hogy mindez messze van tőlünk, hazánkban ilyen nem fordulhat elő. Csakhogy egyáltalán nem megoldás egy problémára, ha nem veszünk róla tudomást.

Megjósolhatatlan, meddig tart Magyarországon az a kegyelmi állapot, amit elsősorban az illegális bevándorlás következetes elutasításának, a technikai és jogi határzárnak köszönhetünk. Látjuk az Európai Unió mesterkedését ezek lebontására és hajthatatlan ellenállásunk megtörésére. 

De a solingeni tragédia és minden hasonló eset intő figyelmeztetés kell hogy legyen mindenkinek, ebben a kérdésben elég egyszer hibázni ahhoz, hogy visszafordíthatatlan folyamatok induljanak el. Úgyhogy miután meggyújtottuk a mécseseket az áldozatok emlékére, elmondtuk imáinkat, még a széplelkűsködők is letették a plüssállatkáikat a vértől iszamos kövezetre, azonnal rázzuk le magunkról a dermedt tehetetlenséget, és minden európai polgár azonnal tegyen meg minden tőle telhetőt a saját hatókörében az önsorsrontó, önfeladó politikusok árulása, Európa elpusztítása ellen.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan a békát főzik, fokozatosan forralva a vizet, hogy ne legyen feltűnő a gyilkos szándék, úgy tették természetessé az elfogadhatatlant a jólétbe belegárgyult nyugati emberek számára. Azzal a merkeli kijelentéssel kezdődött, hogy vegye mindenki tudomásul, Németország megváltozott, soha nem lesz már olyan, mint volt, jobb, ha alkalmazkodik mindenki. S ha Németország megváltozott, akkor Európa is. Ebből a megváltozott Európából pedig szép lassan eltűnik minden szép és jó, amiért becsülni és szeretni lehetett, a szépségük és gazdagságuk okán méltán híres nagyvárosok utcáin pedig tort ül az erőszak. Mi tíz éve mondjuk, hogy az ellenőrizetlenül beözönlő tömegben százával jöhetnek a kontinensre potenciális terroristák. Senkiről nem tudjuk biztosan, honnan jött, kicsoda, mik a szándékai, százezrek adtak maguknak bemondásos alapon új identitást, a Nyugat pedig saját ideológiájába ájultan hadovált a sokszínűség nagyszerűségéről még akkor is, amikor már az utcán ordítoztak a hódítók kalifátust követelve.

Nem hallgatott senki a szakértőkre sem, akik elmondták, hogy a Nyugat nem ismeri, nem érti az iszlám lényegét, azért kerget olyan illúziókra épült álmokat, hogy a liberális demokrácia képes integrálni a muszlim tömegeket.

Hogy a jólét, a gazdagság, az egyenlőség, testvériség, no és a legfőbb alapérték, a már-már istenségként kezelt szabadság felvilágosítja a tévelygőket, és gyermekeik már olyan hasznos tagjai lesznek minden európai társadalomnak, hogy egyszerre oldják meg a demográfiai, a munkaerőpiaci gondokat, sőt, belátva, hogy mindent nekik köszönhetnek, örök hatalmat biztosítanak majd a balliberális pártoknak a választásokon. Ezzel szemben a helyzet az, hogy szép lassan többségbe kerülnek mindenütt, ahol megvetették a lábukat, ezért eszük ágában sincs integrálódni, nem érdekli őket a befogadók nyelve, kultúrája, sőt egyenesen megvetik azt, létformánkat sátáninak tartják és a pokolra kívánják. Másod-, harmadgenerációs, már európainak született, a befogadó ország állampolgárságával rendelkező fiatalok radikalizálódnak, és olyan brutalitással törnek az értetlenül bámuló fehér őslakosok életére, amit újonnan érkező társaik is megirigyelhetnek.

 

Tudatlanságunkból és értetlenségünkből fakadóan fogalmazódik meg bennünk az a kérdés is, miért követnek el rendre szörnyű terrorcselekményeket, hiszen ezzel csak maguk ellen hergelik a befogadó közösségeket, ez pedig nem állhat érdekükben. Mivel az általuk megvetett kultúránk nem tartja legitimnek a kollektív bűnösség elvét, jókat röhöghetnek, amikor minden esetben erőltetjük a magányos, mentálisan zavart elkövető teóriáját. 

Persze, nem minden illegális bevándorló terrorista. Nem is kell, hogy az legyen, de ekkora, folyamatosan növekvő tömegben mindig lesz olyan, aki kapható arra, hogy megfélemlítse, rettegésben tartsa környezetét, hogy jelezze, nem fogadják el törvényeinket, életmódunkat, és bármikor, bárhol lecsaphatnak ránk, ha sértve érzik magukat.

Árnyaltabb a kép a kés gyakori előkerülésével kapcsolatban is, mint amit az a magyarázat sugall, hogy ahonnan jönnek, ott a másik nyakának elvágása szinte természetes. Biztonsági szakemberek előre jelezték, hogy amennyiben a szolgálatok megnehezítik a hagyományos terrorizmus kellékeinek, a lőfegyvereknek és a robbanószereknek a beszerzését, szállítását, akkor előkerülnek a kések, gyakorivá válnak a lopott gépjárművel okozott szándékos tömegbalesetek és a gyújtogatással kombinált vandalizmus. Mindenesetre az a német terv, ami szerint korlátozzák az utcán hordható kések pengehosszúságát, totális tévedés, idétlen pótcselekvés. Az egész migránspolitika generális újragondolására lenne szükség. De lehet, már az is késő.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.