idezojelek

Titkos hódolója akadt a Donáth–Cseh-duónak

A szakállas bácsi akcióba lépett.

Cikk kép: undefined

A szakállas bácsi akcióba lépett.

Reinfrank néni nagyon ráijesztett Felhévizyre. Történt pedig, hogy Félix éppen a pincében tisztogatta a közelmúltban szerzett Singer varrógépének a gyönyörűen kidolgozott öntöttvas lábazatát, amikor Reinfrank néni megszólította. 

– Kedves szerkesztő úr, képzelje el, hogy milyen szerencsétlenség történt. Leejtettem a nemrégiben a lányomtól kapott okostelefonomat és berepedt a képernyője, ezért így nem látom csak a fele kijelzőt. A lányom mondta, hogy kicserélteti, mert volt valami készülékbiztosítás hozzá, úgyhogy hoz majd egy újat helyette. De nem is ez a baj, hanem az, hogy ennek a magyarellenes pártnak a Momentumnak új, titkos támogatója érkezett. A két brüsszeli hölgyemény a Donáth Anna és a Cseh Katka örülhet, hiszen a titokzatos hódoló maximálisan melléjük állt a magyarok elleni küzdelmükben. A következőket írta a Facebook-oldalára:

 „[...] Orbán Viktor dilemmája a következő: vagy az uniós pénzekről mond le (ami nélkül nem tudná fenntartani a rendszerét), vagy az állam foglyul ejtéséről (ami viszont maga a rendszer lényege). Az Európai Bizottsággal folytatott huzavonája arról szól, hogy megtalálja azt a köztes pontot, amivel a kecskét és a káposztát is meg tudja őrizni. 12 évig sikerült neki. A labda jelenleg az Európai Bizottságnál pattog, hogy ezt tovább hagyja-e neki. Egy hazaszerető és haladó magyar kormány legfontosabb feladata az lenne, hogy az uniós pénzeket hazahozza és a magyarok megélhetésére fordítsa. Mi, momentumosok látjuk és értjük, hogy a magyar emberek nem szenvedhetik kárát az Orbán-kormány bűneinek. Ha valaki a magyar érdekek ellen dolgozik, az az Orbán-kormány, akinek fontosabb a lopás, mint az ország fejlődése és anyagi biztonsága. A legfontosabb feladatunk tehát, hogy azért küzdjünk, hogy a pénzek végre azokhoz kerüljenek, akiknek valóban szánták őket: a magyar emberekhez, nem pedig Orbán Viktor strómanjaihoz és családtagjaihoz. A Momentum EP-képviselői ezért dolgoznak. Minden javaslatot támogatunk, ami ezt a célt szolgálja, és mindent ellenzünk, ami nem.”

Sajnos nem látom az arcát ennek a titokzatos támogatónak, mert pont az a része van eltörve a telefonom kijelzőjének, de az biztos, hogy ez az ember egy megszállott, hiszen a vak is látja, hogy bizony a momentumos két hölgy Magyarország ellen dolgozik, hiszen ahol tudják gátolják a megállapodást Brüsszel és a magyar kormány között. Pontosan az áldásos tevékenységük miatt nem kapjuk meg a hazánknak járó jogos pénzeket az uniótól. És még van hozzá arcuk, hogy azt mondják, hogy ők csak jót akarnak? Felháborító! Nem tudna segíteni Félix kideríteni ki lehet ez a titokzatos, bár meglehetősen tudatlan új támogatója ennek a szedett-vetett bandának? – kérdezte Reinfrank néni, majd átnyújtotta Felhévizynek a telefonját. 

Félix megijedt Reinfrank néni szavaitól, hiszen az tisztán látszik, hogy csak külföldi pénzekből tud a hazai ellenzék egyáltalán működni, mint ahogy az a Magyar Nemzet remek cikksorozatából kiderült. 

Jött volna még egy új támogató? – futott át Félix agyán a gondolat, majd miután megvizsgálta Reinfrank néni telefonját és elfordította annak nézetét, azonnal megnyugodott, hiszen fény derült a titokzatos, törött kijelző mögött bujkáló fickó kilétére. Először a szakálla tűnt fel, majd az egész arca. Fekete-Győr András volt a titokzatos támogató. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meg is mutatta Reinfrank néninek a telefonon, hogy ő is nyugodjon meg végre, nincs szó új, titkos csodafegyverről, csak a régi, leszerepelt és a saját választói által is csúnyán elküldött régi Fegyőr Bandiról. Miután ez kiderült, jót nevettek mindketten azon, hogy a szakállas bácsi és a technika ördöge, hogy megviccelte őket.

– Tulajdonképpen ez volt a realitás, hiszen ki hisz ma már a hírhedt Donáth–Cseh- (defekt) duónak. Mindenki pontosan látja, hogy a saját hazájuk ellen tevékenykednek – mondta Felhévizy búcsúzóul Reinfrank néninek, majd tovább polírozta a Singer feliratot a frissen szerzett század eleji varrógépén.

Borítókép: Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (balra) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.