idezojelek

A nagyszájú NoÁr nagyon csúnyán lelepleződött

A baloldali trükköknek mindig nagy áruk van.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

A baloldali trükköknek mindig nagy áruk van.

Itt van az ősz, itt van újra. Felhévizy kedvenc évszaka most sem lesz csendes. A héten lezajlott egy pedagógustüntetés, amelyre a baloldal és a baloldal élősködői arcátlanul rátelepedtek. A hírlapíró felmenői között is volt tanárember, nem is egy, így szívén viseli a pedagógusok sorsát, de a baloldal arcátlanságát felháborítónak tartja. 

Rétvári Bence remekül magyarázta el a valós helyzetet a parlamentben hepciáskodó baloldaliaknak.

– A fizetéseket emelni kell, ebben nincs vita. Az MSZP-s kormány volt, amely csökkentette a pedagógusfizetéseket 8 százalékkal, a jobboldali kormány eddig csak emelte őket – jelezte az államtitkár.  Ugyanakkor hozzátette, hogy a baloldal kihasználja a tanárok jogos tiltakozását. A következőképpen fogalmazott:
„A baloldal gyűléseire nem megy a tömeg, ezért ők mennek oda, ahol a tömeg van, rátelepednek a pedagógusok tiltakozására. […] A pedagógusokkal szövetséges a jobboldali kormány, folyamatosan emel a tanárok bérén, most pedig tárgyal velük, a baloldali politikusok viszont azután mennek oda a tüntetésükre, miután csökkentették a fizetésüket." 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Arról nem is beszélve, hogy ebben az egyébként is nagyon nehéz gazdasági helyzetben, amit a háború és az elhibázott szankciós politika okozott, a Brüsszelben Magyarország ellen dolgozó baloldali képviselők mindenáron meg akarják akadályozni, hogy hazánk hozzájusson a neki jogosan járó pénzekhez. 

Túl azon, hogy a baloldal megpróbálta kisajátítani a tiltakozást és rátelepedett az eseményre, ismét megjelent a baloldal egyik leghangosabb megmondóembere, NoÁr, aki látszólag nagyon szívén viseli a tanárok helyzetét. Van egy mozgalma is, ami a ma divatos jóemberkedést tűzve a zászlajára, természetesen kizárólag a kormány kritizálásával van elfoglalva. Nos ez a NoÁr, alias Molnár Áron-féle mozgalom a Tanítanék Mozgalommal karöltve koncertet szervezett Tanítani akarunk, de nem mindegy, hogyan! címmel.

NoÁr nagyon aktív volt a Facebook-oldalán, mert igyekezett minél jobban promotálni az eseményt, ezért közzé is tett egy videót, ahol Kövér Lászlót pécézte ki magának. Összehordott hetet-havat, míg végül eljutott a lényeghez, amiért valójában megszületett az egész poszt. Bemutatta ugyanis a videóban a tenyerére festve a kiállás jelét, az új szimbólumot, a piros felkiáltójelet. 

Nagyon szép és frappáns ötlet. Igazi forradalmi. 

A dolgot azonban egy kicsit árnyalja, hogy azonnal elérhetők lettek az új szimbólummal ellátott termékek a noÁr mozgalom internetes áruházában. Bizonyára azért lett ez az új jel kitalálva, mert a kockás inget nem lehetett olyan jól megpörgetni a NoÁr webshopban, ahol egyébként van minden, mint a búcsúban. 
Például jó kis noÁr kapucnis pulcsi, uniszex, 17 000 forintért.

Forrás: Facebook-képernyőfotó 

De akinek nincs annyira melege, az vehet akár noÁr-pólót is, szintén kiállásszimbólummal, potom pénzért, 12 000 forintért.

Forrás: Facebook-képernyőfotó

De mindenki megnyugodhat, mert az egyik poszt alatt elolvashatjuk azt is, hogy a webshop a mozgalomtól függetlenül működik, és nem bírta a nagy rohamot, így a fejlesztők már dolgoznak a probléma elhárításán.

Fotó: Képernyőfotó - Facebook

Az addig rendben van, hogy a szegény tanárokért küzdünk, de azért az sem rossz, ha van egy kis bevétel is. Ezért biztos, ami tuti, lehetett úgynevezett támogató jegyet is vásárolni a nagy eseményre, és persze gyűjtést is szerveztek a tüntetés résztvevői között. 

Az üzlet az üzlet…

– Nem tudom elképzelni, hogy az emberek nem látnak át ezen a NoÁr gyereken. Most is úgy fogalmazott, hogy természetesen politikamentes a tüntetés. Nevetséges. Hiszen számos baloldali politikus tiszteletét tette a rendezvényen. Ez már annyira átlátszó, ráadásul ez a webshop a termékekkel egyenesen visszataszító. Írta is az egyik kommentelőjük, hogy „12 000 forint egy pólóért, nagyon drágák vagytok”. 

Ja kérem, a baloldali trükköknek mindig nagy áruk van, és azt rendre az emberekkel akarják megfizettetni – dühöngött magában Felhévizy, és úgy döntött, elmegy sétálni a Normafához, egy kicsit kikapcsolódni, elvégre az ősz a kedvenc évszaka.

Borítókép: Molnár Áron, NoÁr tenyerén a piros felkiáltójellel. (Forrás: Facebook-képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.