A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

idezojelek

A nagyszájú NoÁr nagyon csúnyán lelepleződött

A baloldali trükköknek mindig nagy áruk van.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

A baloldali trükköknek mindig nagy áruk van.

Itt van az ősz, itt van újra. Felhévizy kedvenc évszaka most sem lesz csendes. A héten lezajlott egy pedagógustüntetés, amelyre a baloldal és a baloldal élősködői arcátlanul rátelepedtek. A hírlapíró felmenői között is volt tanárember, nem is egy, így szívén viseli a pedagógusok sorsát, de a baloldal arcátlanságát felháborítónak tartja. 

Rétvári Bence remekül magyarázta el a valós helyzetet a parlamentben hepciáskodó baloldaliaknak.

– A fizetéseket emelni kell, ebben nincs vita. Az MSZP-s kormány volt, amely csökkentette a pedagógusfizetéseket 8 százalékkal, a jobboldali kormány eddig csak emelte őket – jelezte az államtitkár.  Ugyanakkor hozzátette, hogy a baloldal kihasználja a tanárok jogos tiltakozását. A következőképpen fogalmazott:
„A baloldal gyűléseire nem megy a tömeg, ezért ők mennek oda, ahol a tömeg van, rátelepednek a pedagógusok tiltakozására. […] A pedagógusokkal szövetséges a jobboldali kormány, folyamatosan emel a tanárok bérén, most pedig tárgyal velük, a baloldali politikusok viszont azután mennek oda a tüntetésükre, miután csökkentették a fizetésüket." 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Arról nem is beszélve, hogy ebben az egyébként is nagyon nehéz gazdasági helyzetben, amit a háború és az elhibázott szankciós politika okozott, a Brüsszelben Magyarország ellen dolgozó baloldali képviselők mindenáron meg akarják akadályozni, hogy hazánk hozzájusson a neki jogosan járó pénzekhez. 

Túl azon, hogy a baloldal megpróbálta kisajátítani a tiltakozást és rátelepedett az eseményre, ismét megjelent a baloldal egyik leghangosabb megmondóembere, NoÁr, aki látszólag nagyon szívén viseli a tanárok helyzetét. Van egy mozgalma is, ami a ma divatos jóemberkedést tűzve a zászlajára, természetesen kizárólag a kormány kritizálásával van elfoglalva. Nos ez a NoÁr, alias Molnár Áron-féle mozgalom a Tanítanék Mozgalommal karöltve koncertet szervezett Tanítani akarunk, de nem mindegy, hogyan! címmel.

NoÁr nagyon aktív volt a Facebook-oldalán, mert igyekezett minél jobban promotálni az eseményt, ezért közzé is tett egy videót, ahol Kövér Lászlót pécézte ki magának. Összehordott hetet-havat, míg végül eljutott a lényeghez, amiért valójában megszületett az egész poszt. Bemutatta ugyanis a videóban a tenyerére festve a kiállás jelét, az új szimbólumot, a piros felkiáltójelet. 

Nagyon szép és frappáns ötlet. Igazi forradalmi. 

A dolgot azonban egy kicsit árnyalja, hogy azonnal elérhetők lettek az új szimbólummal ellátott termékek a noÁr mozgalom internetes áruházában. Bizonyára azért lett ez az új jel kitalálva, mert a kockás inget nem lehetett olyan jól megpörgetni a NoÁr webshopban, ahol egyébként van minden, mint a búcsúban. 
Például jó kis noÁr kapucnis pulcsi, uniszex, 17 000 forintért.

Forrás: Facebook-képernyőfotó 

De akinek nincs annyira melege, az vehet akár noÁr-pólót is, szintén kiállásszimbólummal, potom pénzért, 12 000 forintért.

Forrás: Facebook-képernyőfotó

De mindenki megnyugodhat, mert az egyik poszt alatt elolvashatjuk azt is, hogy a webshop a mozgalomtól függetlenül működik, és nem bírta a nagy rohamot, így a fejlesztők már dolgoznak a probléma elhárításán.

Fotó: Képernyőfotó - Facebook

Az addig rendben van, hogy a szegény tanárokért küzdünk, de azért az sem rossz, ha van egy kis bevétel is. Ezért biztos, ami tuti, lehetett úgynevezett támogató jegyet is vásárolni a nagy eseményre, és persze gyűjtést is szerveztek a tüntetés résztvevői között. 

Az üzlet az üzlet…

– Nem tudom elképzelni, hogy az emberek nem látnak át ezen a NoÁr gyereken. Most is úgy fogalmazott, hogy természetesen politikamentes a tüntetés. Nevetséges. Hiszen számos baloldali politikus tiszteletét tette a rendezvényen. Ez már annyira átlátszó, ráadásul ez a webshop a termékekkel egyenesen visszataszító. Írta is az egyik kommentelőjük, hogy „12 000 forint egy pólóért, nagyon drágák vagytok”. 

Ja kérem, a baloldali trükköknek mindig nagy áruk van, és azt rendre az emberekkel akarják megfizettetni – dühöngött magában Felhévizy, és úgy döntött, elmegy sétálni a Normafához, egy kicsit kikapcsolódni, elvégre az ősz a kedvenc évszaka.

Borítókép: Molnár Áron, NoÁr tenyerén a piros felkiáltójellel. (Forrás: Facebook-képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Orbán Viktornak megint igaza lesz!

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Kukába a népakarattal!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történetek a legvidámabb barakkból

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mellbevágó adat: Bécs környékén az iskolások hetven százaléka nem tud németül

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.