idezojelek

Lecsapnak a liberálisok, borzasztó dolog van készülőben: sokunk nagy kedvence tűnhet el végleg

Ez már tényleg őrület!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A minap a Telexen olvastam egy megdöbbentő írást. A cikk arról számot be, hogy a Peta nevű nemzetközi állatvédő szervezet holland tagozata is támogatja az eredeti amerikai felhívást, mely szerint le kell szerelni a lovakat és minden más állatot a vásári körhintákról. Ugyanis a harcos liberális állatvédők úgy vélekednek, hogy a körhinták állatfigurái „akaratlanul is a kiszolgáltatott állatok tudatos kizsákmányolásának szimbólumai”, és ezáltal a körhintákat használó gyermekekben torzulást, helytelen értékrendet alakítanak ki.

A diákok viszont örülhetnek, mert ezen logika mentén a világ leghíresebb falova, a trójai háború legfontosabb mozzanata kikerülhet a tankönyvekből.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liberális esztelenségnek nincs határa.

Tombol a woke-őrület a fejlett Nyugaton. Egyre-másra jelennek meg a hírek különféle művek, filmek, könyvek átírásáról. Kapott már hideget-meleget Agatha Christie, J. K. Rowling is.

A legújabb áldozat a világhírű sci-fi-sorozat, a Star Trek volt. A Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete ugyanis cenzúrázni akarja a sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, az asztalra csapott

Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását. 

És most a körhintát díszítő falovak mehetnek a kukába…

Az ész megáll! Mi jöhet még?

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels.com)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.