A Black Sheep fagyizója immár saját fagylaltot árul, ami megérződik a minőségen, mely elérte így a kávék és a sörök szintjét. Mangó-maracuja fagyit ettünk, kiválónak bizonyult.
Bezárt viszont a város három legjobb étterméből az egyik, a Segal Viktor kreatív séfsége mellett működött Rouge. (A másik kettő a Patrióta: , illetve a Várkonyi bisztró) Ezt néztük ki egy családi ebéd színhelyéül, de elkészült hamar a B terv.
A Fodor Hotel halászcsárdája egy jó évtizede riasztó élményként maradt meg, a kiszolgálás kriminális volt, az ételeket alsó-közepesnek ítéltük. Jóindulattal. A szárnyasmájjal töltött gombában épp hogy akadt pár morzsa máj, a hortobágyi palacsintát bolognai mártáshoz hasonló darált hússal töltötték, a roston sült harcsa pangasiusnak bizonyult, a brutálisan elsózott pacalpörkölt igénytelen körete hidegen érkezett.
A kacsacomb és a halászlé hozta az átlagos, de nem átütő szintet. A szakadt palacsinta mellett a fagylalt átlagos késztermék volt, a málnaöntet szintetikus ízű borzadály. Akkori beszámolóm rezüméje olvasható a Gault Millau kalauz 2014-es kiadványának 189. és 190. oldalán.