idezojelek

Megérik a pénzüket

Nincs nagy véleménnyel Budapest vezérkaráról a Városháza-ügy kulcsfigurája, Gansperger Gyula. Azt mondja, Karácsony Gergely semmittevése egész elképesztő.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Nincs nagy véleménnyel Budapest vezérkaráról a Városháza-ügy kulcsfigurája, Gansperger Gyula. Azt mondja, Karácsony Gergely semmittevése egész elképesztő. Már korábban is feltűnő volt, mennyire nem foglalkoztatják a főváros ügyei, a főpolgármesterséget csak ugródeszkának használja a saját karrierjéhez. 2021 nyarától például hónapokon át csak a miniszterelnök-jelölti kampányával törődött. Gansperger a helyettesekről is leszedte a keresztvizet. Ahol a főnök nem dolgozik, a többiek sem csinálnak semmit, élvezik a jó fizetést meg a titulussal járó luxust.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A városüzemeltetésért felelős Tüttő Kata tengeri műlovarnő pél­dául nemrég jelentette be, ő vezeti majd az MSZP uniós listáját a 2024-es választáson. Ennek megfelelően munkássága főképp PR-akciókban (például buja ajakrúzsok reklámozásában) merül ki. Gy. Németh Erzsébet ugyan a tavalyi választás után parlamenti DK-mandátumra cserélte a helyettesi posztot, máig napi kapcsolatot tart Karácsonnyal – ő közli vele Gyurcsány utasításait. Kerpel-Fronius Gábor is megkapja a magáét Ganspergertől: „Hát ez, ez hülye. Ezt sehová nem merik már elküldeni…” Ez annyiból érdekes, mert a momentumos alvezér annak idején az „okosvárosért és részvételiségért felelős” helyettes titulust kapta Karácsonytól, bármit jelentsen is ez a hablaty. (A párbeszédes Dorosz Dávidról ugyan nem esett szó, de ő is nagy figura volt. A klímavédelemért felelős ifjú még Karácsonynak is sok volt. Azért kellett mennie, mert a költségtérítésre kapott pénzeket Orbit rágóra meg müzlire költötte.)

Szóval megérik a pénzüket. Illetve dehogy! Rajtuk kívül kinek éri meg az a havi másfél millió?

Borítókép: Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor a budapesti Városházánál (Forrás: Kerpel-Fronius Gábor Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.