idezojelek

A demográfiai csúcs margójára

A gender és a migráció erőltetése semmit nem old meg Európa gondjaiból.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Beperelte orvosait egy fiatal nő, akinek tizenhat éves korában eltávolították a melleit és hormonokkal kezelték, hogy fiúként élhessen, de később rájött, hogy kamaszkori mentális zavaraira nem ez lett volna a megfelelő kezelés. Ahogy fogalmazott, nem hiszi, hogy kiskorúak beleegyezhetnek abba, hogy elvegyék a testi funkcióikat, mielőtt felfognák, mit is jelentenek azok valójában. Egyelőre megjósolni sem lehet, mire jutnak a jogászok ezzel a felvetéssel, de az biztos, hogy pontosabban nem lehet megfogalmazni a manapság burjánzó transz- és genderőrület kritikáját.

A józan ész radikálisabb védelmezői egyenesen úgy tartják, örökre el kellene tiltani hivatása gyakorlásától azt az orvost, aki gyerekeken végez el nemátalakító műtétet. Ezzel szemben több országban inkább azokat a szülőket vegzálják, akik óvni próbálják gyermekeiket a hasonló beavatkozásoktól. A rossz testbe születettek bolondériája terjed, mint a vírus. Egy felmérés szerint a harminc év alatti ameri­kaiak öt százaléka transznak vallja magát.

Az ezredforduló környékén született úgynevezett Z generáció különösen fogékony az újbalos LMBTQ- és genderpropagandára. Körükben aránytalanul magas azok száma, akik valamely szexuális kisebbség tagjának vallják magukat. Hamis tehát az a mentegetőzése az őrületet már az óvodákban és az iskolákban is terjeszteni akaró propagandistáknak, hogy senki nem lesz attól mondjuk meleg, ha időben megismeri a szex ezen változatát. A számok teljesen mást mutatnak.

Különösen felértékelődik mindez a Budapesten lezajlott demográfiai csúcs fényében, amelynek középpontjában a családok védelme állt. Novák Katalin köztársasági elnök tizenkét pontja az életigenlők lázadását foglalja jelmondatokká a halálpártiak nyomulásával szemben. Valóságos szabadságharc kimondani ma, hogy a nevelés, beleértve a szexuális nevelést, a szülők alapvető joga és kötelessége. Az pedig, hogy minden kislány és kisfiú nőhessen fel úgy nővé és férfivá, ahogyan megszületett, felér egy hadüzenettel a genderlobbi ellen. Régóta vártuk, hogy miután egyértelművé vált a mindenféle identitásunkat felszámolni akaró neomarxista progresszió végletes családellenessége, szülessenek megfelelő válaszok a legmagasabb politikai körökben a pusztító törekvésekre.

Az a célkitűzés, hogy váljék nemzeti minimummá a döntéshozók családpártisága, a körkörös védelem stratégiája. Ha családbarát politikával sikerül megvédeni, megerősíteni a társadalom alapegységeit, megszülethet majd minden vágyott gyermek, akkor nem kell attól tartani, hogy elfogy nemzetünk. És akkor elég erősek leszünk ahhoz, hogy újra és újra ellenálljunk azoknak, akik el akarják tüntetni a nemzetállamokat, és ennek érdekében megtagadják a természet, a biológia törvényeit is, hogy szétzúzzák a családot, majd istent játszva gúnyt űzzenek a teremtésből, kiölve az értelmet az emberi létezésből.

Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk ellopni a szavainkat, ne engedjük, hogy kiforgassák őket eredeti jelentésükből, és olyan történet elbeszélésére alkalmazzák azokat, aminek semmi köze a valósághoz. Ne szégyelljük újra és újra leszögezni, hogy az anya nő, az apa férfi, kettejük szövetségét hívjuk házasságnak, amit azért kötnek, hogy megszülethessenek gyermekeik, akiket az így létrejött családban biztonságban felnevelhetnek.

Ez a család, amiről mi beszélünk. Tudjuk, hogy van mindenféle együttélési forma ezen kívül is. Lelke rajta annak, aki azokat választja. De ha úgy döntött, keressen magának elnevezést is. A család az család, de úgy, ahogy az imént leírtam. Még akkor is, ha David Pressman úr megtagadja ezért tőlünk az amerikai vízumot. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon lényeges az is, hogy az ember nőnek vagy férfinak születik. Bináris, ha úgy tetszik. Képzelheti magát zsiráfnak is, de attól még nem lesz az. És nem lesz férfi az átműtött nőből, mint ahogy nő sem válik semmilyen kezelés hatására a férfiból. Legfeljebb valami másra hasonlító torzót teremt az istent játszó meggondolatlanság. Éppen ezért gyermeket szülni csak a nő tud, hozhat bármiféle ezzel ellentétes határozatot az Európai Parlament idióta többsége. Aki mást állít, az bolond, aki pedig erőszakkal arra akar rávenni bárkit, hogy fogadja el tényként a bolondságot, az gazember.

A családbarát döntéshozóknak meg kell teremteniük a feltételeit annak, hogy minél több családbarát tudós dolgozhasson az egyetemeken, az akadémiai kutatóhálózatban, akik nem újabb genderféléket találnak ki, hanem a családok boldogulásának titkait kutatják, az együttélés nehézségeinek megoldásaira keresnek hatékony módszereket. Továbbmenve ezen a gondolatsoron, képezzenek az egyetemek családbarát pedagógusokat, akik arra nevelik az utánunk jövő nemzedékeket, hogy a gyerek a legfőbb érték, tekintsék a létezés értelmének, és ne egy klímakatasztrófát előidéző gáztermelő bioszörnynek.

És lám-lám, minden mindennel összefügg, a súlyos munkaerőgondok is abból adódnak, hogy Európa társadalmai szép lassan elöregednek, aztán pedig gyorsan kihalnak. Nagyon jól látszik az utóbbi nyolc-tíz évben, hogy erre a problémára a lehető legrosszabb válasz az illegális migráció erőltetése. A legjobb esetben is párhuzamos társadalmakat hoz létre a teljesen más kultúrájú emberek beözönlése. A szülőföldjüket elhagyó gyökértelen tömegek egyáltalán nem akarnak integrálódni, nem tisztelik a törvényeinket, sőt lenéznek bennünket ­miattuk, és csak azt várják, hogy túlszaporodva a befogadó népességet, átvehessék az irányítást. Ha azt a pénzt, amit az embercsempészek zsebre vágtak idehozataluk közben, otthonmaradásuk elősegítésére fordították volna, feleennyien nem lennének itt. A segélyezésük költségeiből pedig minden európai ország hatékony családpolitikát tudott volna bevezetni. Milyen kár, hogy mindez családbarát nemzeti kormányok hiányában ma még megmosolyogtató naivitás.

De baj lesz az illegális bevándorlókkal ­amiatt is, hogy nekik egészen sajátos a hozzáállásuk az LMBTQ- és a gender kérdéseihez.

Kíváncsi vagyok, járnak-e nőnek maszkírozott férfi agitátorok a no go zónákba felolvasást tartani a Meseország mindenkié című könyvből az ottani gyerekeknek. Javaslom, ha eddig nem, ezután se próbálják meg. De azokba az iskolákba sem javaslom az LMBTQ-szakemberek által tartott korai szexuális felvilágosítást, amelyekben már kisebbségbe szorultak a nem bevándorló hátterű tanulók. Kártékony, háttérbe szorítandó embereknek tartom őket, de azt azért nem kívánom nekik sem, amit egy muszlim szülő művelne velük, ha csemetéje azzal menne egyik nap haza, hogy „Képzeld, apa, azt tanultuk, hogy a fiúk egymással is szexelhetnek, de ha én inkább lány szeretnék lenni, akkor csak át kell operáltatnom magam.” Nem ártana nekünk, keresztény fehér bennszülötteknek sem eltanulnunk tőlük ezt a harciasabb testtartást értékeink védelmében. Legyen ennyi haszna legalább az inváziónak.

Ezzel szemben az Európai Unió globalista, újbalos elitje teljesen lefeküdt a lobbistáknak, aktivistáknak és propagandistáknak. Perlik a gyermekvédelmi törvényünket, jogállamisági problémákat kreálnak, és minden eszközzel megpróbálják a tagállamokra erőltetni az összes őrületet, amivel szerintük gyengíteni lehet a nemzetállamokat összetartó közösségeket. Ezért szólította fel Orbán Viktor négy pontban Brüsszelt a változásra. A magyar miniszterelnök szerint nem a genderpropaganda és migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete. Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat. Hárommillió ember ad ehhez erőt csak Magyarországon. Gondoljunk bele, mire leszünk képesek, ha minden tagállamban felébrednek a józan ész hívei!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.