idezojelek

Bumeráng a DK-s pedofilozó rágalomkampány

A hazai baloldalnak nem csupán a morális, hanem az intellektuális minőségével és képességeivel is nagy a gond.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Valamilyen oknál fogva képtelenek belenyugodni Dobrev Kláráék és kapcsolt részeik, hogy a szélsőségességet, így a szélsőbaloldalt sem szeretik nálunk az emberek. Mindig újból és újból elkövetik azt a kolosszális baklövést, hogy nekiállnak olyan színben feltüntetni a kormányt, hogy annak még azok sem adnak hitelt, akik amúgy előítéletekkel viseltetnek a jelenlegi jobbközép vezetéssel szemben. 

Így járnak avval az abszurd plakátkampánnyal is, amely meglehetősen gusztustalan módon éppen az Orbán-kabinetet rágalmazza pedofilmentegetéssel, amelynek idején feljelentették, elítélték és börtönbe zárták azt az intézményigazgatót, akit még a baloldali fővárosvezetés nevezett ki és tartott pozícióban húsz hosszú éven keresztül. 

Ez a szándékolt memóriabetli azonban Gyurcsányékat láthatóan cseppet sem aggasztja, és köpködnek, vagdalkoznak rendületlenül, holott még liberálbaloldali politikusok, politológusok is figyelmeztetnek, hogy ezek a vádak kívül esnek a hihetőség kategóriáján.

Ez aztán a bravúros teljesítmény! Olyan kampányt sikerült összehozniuk, amely már akkor megbukott, amikor a plakátok még meg sem száradtak. Valami sejtelme azért támadhatott az igazság felől a beteges rosszindulatban szenvedő árnyék-miniszterelnöknőnek és csapatának, mivel a nagyeszű asszonyság az eredeti rágalomdömpinges fröcsögéséből már egy apró fokkal visszalépett. Február végi közösségi oldalas bejegyzésében ugyanis még nem kevesebb mint ötször írta le az „orbáni pedofilhálózat” kitételt különböző variációkban. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Talán még a DK fejjel falat rohamozó aktivista-politikusai is érzékelték, amit a Nézőpont Intézet kutatása is jelzett: semmit sem tudtak profitálni a baloldali pártok a pedofiltéma demagóg, hazug, hamisan vádaskodó meglovagolásából, sőt inkább vissza is ütött az erőszakos, átgondolatlan tematizáció. 

Sokadszorra is szembesülniük kell azzal, hogy az embereknek minden ellenkező beállítás ellenére van memóriájuk, és pontosan emlékeznek, milyen éktelen patáliát csaptak a szélsőbaloldalon a gyermekvédelmi népszavazásnak, majd a gyermekvédelmi törvénynek még a gondolatától is. Hiába: lehetetlenség megmagyarázni, miként lehet, hogy a kormányt lepedofilozzák, miután a gyermekvédelmi törvényt ezerrel támadták, és Brüsszelben lobbiztak emiatt az ország és lakosai megbüntetéséért. Régi igazság: akinek vaj – és baj – van a fején, ne menjen a napra és inkább söpörjön a saját portáján. Mert 

a választópolgárok arra is hajlamosak emlékezni, hogy számos baloldali kötődésű, illetve baloldal által patronált pedofil bűnelkövető viszont tényleg lebukott az utóbbi években. Az újbudai DK-s önkormányzat által felkarolt pederaszta óvodai alkalmazott gusztustalan botránya pedig napjaink krónikájának a fekete lapjait gyarapítja.

A szépen szélsőségesedő gyurcsányista baloldal tehát minduntalan rálép a szappanra és hatalmasakat perecel olyan témákban, amelyekről azt hiszi: végre-valahára rátalált az állandóan keresett csodafegyverre, amellyel meg lehet buktatni az általuk engesztelhetetlenül gyűlölt polgári kormányt. Ez a kudarckoreográfia érvényesül most is.

Mindez hatványozottan felveti a baloldali politikusok és aktivisták esetében a kompetencia, az alkalmasság kérdését. Jellemző, hogy az elvakult baloldalbarát aktivistanövendék, Pankotai Lili is csodák csodájára már inkompetens ellenzékről beszélt nemrégiben.

Csalhatatlan jelek mutatnak tehát arra, hogy a hazai külföldkiszolgáló pénzoldalnak nem csupán a morális, hanem az intellektuális minőségével és képességeivel van nagy gond. Ezért aztán – túl azon, hogy az országét nem akarják – a saját érdekeiket sem tudják képviselni.

 

Borítókép: Dobrev Klára kampányol (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.