idezojelek

Kukába a népakarattal!

KÉT MAGYARORSZÁG – A globalista baloldal egyre gátlástalanabbul veszi semmibe a választók döntését.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Egyetlen megveszekedett tisztségviselője sem lesz az Európai Parlamentben a harmadik legerősebb frakciónak, a Patriótáknak. Nem lesz, mert a globalista-jakobinus többség (amelyet az egyszerűség kedvéért többnyire „baloldalnak” nevezünk) – minden írott szabályt, szokásjogot fölrúgva, a népakaratot figyelmen kívül hagyva – megakadályozta azt. Ursuláék közölték, hogy a – jelentős részben Orbán Viktor által életre hívott – szuverenista frakció szerintük szélsőjobboldali, s mint ilyen, Európa-, haladás- és emberiségellenes, ezért karanténba kell zárni, el kell szigetelni, meg kell fojtani. 

Deportálásukról egyelőre nincs szó, ám az események dinamikája alapján pár év múlva akár ez is bekövetkezhet. 

Semmit sem kapnak tehát a Patrió­ták, nemhogy tisztségeket. Legfeljebb néhány golyót, mint Fico meg Trump. Így „működik” tehát a népképviselet a demokrácia brüsszeli bajnokainál.

Sőt, Ursula von der Leyen elkövetkező ötéves bizottsági elnökségének egyik pillére lesz, hogy letörje az unió birodalmasításával szembeni ellenállást, megszüntesse a kis államok, főként a mitugrász Magyarország vétójogát. Ha nem lesz vétójog, onnantól mindenki azt csinálja majd, amit a nagyok akarnak. Lesz itt „pofa be!”

Most képzeljük el egy pillanatra, hogy a magyar Országgyűlésben az ellenzéki pártok nem jelölhetnének alelnököket a Ház élére, nem lehetnének bizottsági elnökeik és alelnökeik. Nyilván a magyar demokráciafölfogással van a probléma, de errefelé föl sem vetődött ilyesmi. Sem a bal-, sem a jobboldali kormányok időszakában nem jutott eszébe senkinek ilyen hitványság, a választói akarat ilyetén semmibevétele. Brüsszel viszont skrupulus nélkül megcsinálta. A karzatról a táncparkett közepére vizeltek. S közben, mintha mi sem történt volna, demokráciáról, jogállamiságról, fékekről-ellensúlyokról papolnak nekünk. Hogy rogyna rájuk az ég.

Hol van itt a választói akarat tiszteletben tartása? A népuralom? A népfelség elve? A zaciban. De persze nálunk dühöng a diktatúra, ahol a kétharmad dacára is mindig ellenzéki vezetője lehet (most éppen a jobbikos Sas Zoltán személyében) a parlament nemzetbiztonsági bizottságának. A Ház ellenzéki alelnökeiről és sok egyéb tisztségviselőjéről nem is szólva.

Ugyanígy a választók megtaposása, amit az Európai Néppárt művel. Hogy a globalistáknak többségük legyen, csigagerincű Manfred Weber összebútorozott a bolsevikokkal. Mintha csak sms-ben utasították volna rá. Ordas hazugságokkal, nemzeti pántlikás ígéretekkel magához édesgette a naivabb jobboldaliakat, hogy aztán elszegődjön a baloldal fölmosórongyának. Hiába vannak torkig az illegális migránsokkal a szavazói, Weberéket nem érdekli, az ő jóváhagyásukkal továbbra is milliószámra reptetik, hajóztatják majd be a kontinensre az afrikaiakat, ázsiaiakat – mert a népességcserének folytatódnia kell. Weber olyan, mint egy géprabló: Kalasnyikovval eltérítette a jobboldaliak szavazatait. Ha azt mondom, ez az alak csaló, egy legalja áruló, egy moral insanity, akkor minden bizonnyal túl enyhén fogalmazok.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Ám nemcsak a választók akaratára hánynak fittyet a globalisták. Pár éve, a Magyarország elleni kirakatper egyik tárgyalásán nem jött össze a kellő számú szavazat az Európai Parlamentben a soros ejnye-bejnyéhez, ezért „technikai okokra” hivatkozva másnap megismételtették a szavazást. Úgy már meglett. Hogy odahaza, szerepjátékozáskor Ursula addig dobálhatja a kockáit, míg erős lesz a karaktere, magánügy. Ám az unió nem bolhacirkusz(nak indult), s mi sem azért léptünk be, hogy gonosz gazemberek játékszerei legyünk, akik naponta törlik belénk a sáros bakancsukat.

Hasonlóan jártak el a Sargentini-jelentés elfogadásakor: az uniós szerződéseket és az Európai Parlament eljárási szabályzatát megsértve nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat, mert csak így tudták áterőszakolni a hetes cikkelyes eljárás megindítását hazánk ellen. Természetesen a jogtiprást utóbb törvényesítette az Európai Bíróság, de hát abban semmi meglepő nincs. A jog számukra csak paraván, ők valójában a nyílt társadalom népbiztosai. Lásd: legutóbbi, Magyarország elleni gigabüntetésüket kvótaügyben.

Ursuláék csak bábok, s azt teszik, amit a washingtoni demokrata bábmesterek elbáboznak velük. Így elméletileg is kizárt, hogy végrehajtsák, amit az európai választók többsége akar, s amivel elvileg megbízták őket. Nem érdekli, sőt irritálja őket, hogy az euró­paiak többsége nem kér a népességcseréből, a multikultiból, a háborúból, a szankciókból, a háborús inflációból.

Annalena Baerbock német külügyminiszter 2022 őszén tökéletesen summázta a nyugati elit demokráciafölfogását: „De ha azt ígérem az ukrajnai embereknek, hogy az ő oldalukon állunk, ameddig csak szükségük van ránk, akkor azt teljesíteni akarom. Mindegy, hogy mit gondolnak a német választóim.” Tényleg, mit számít a választók véleménye, nem igaz? A népakarat. A nép hülye, de az okos Baerbockok majd intézkednek helyettük. S ha ez a sok „okos” Baerbock éppenséggel világégést robbant ki (láthatólag ez a céljuk), hát így jártunk. Tetszettünk volna idejében kilőni ezeket a félkegyelműeket az űrbe.

 

A demokrácia állítólagos őshazájában, az Egyesült Államokban is sokat adnak a választók véleményére, tiszteletben tartják ám a népakaratot. Hónapok, évek óta mantrázták, mennyire egészséges, szellemileg mennyire friss és üde ez az elnök bácsi. Szócsöveik asztalt csapkodva ismételgették, hogy Biden dehogy tévedt el a saját kertjében, dehogy szunyókál el tárgyalás közben, mindez csak a jobboldali propaganda hazugsága. Kedvencem a Lakmusz nevű Soros-csapat „tényfeltárása”, amelyben még a bukás előtti pillanatokban is azt bizonygatták: manipuláltak az elnök kóválygásáról bemutatott felvételek.

Aztán Bident úgy visszaléptették az elnökjelöltségtől, mint a huzat. Ám a Biden-távirányító kezelői arra nagy ívben tesznek, hogy tavasszal a demokrata előválasztáson több millió amerikai mégiscsak ebbe az aggastyánba helyezte a bizodalmát. S amikor demokratikusan belehelyezték, pontosan tudták, milyen kétségbeejtő állapotban van: akkor sem ténfergett és zagyvált kevésbé, mint most. Nekik tehát ez kellett, a népakaratot pedig illene tiszteletben tartani. Pláne, ha máskülönben épp a demokrácia jelszavával tetszenek szuverén államokat visszabombázni a kőkorszakba. Amúgy ha Biden annyira alkalmatlan elnökjelöltnek, mint amennyire most mondják – s amennyire egyébként 2020-ban is volt, csak gondozói akkor még tagadták –, akkor a hátralevő fél évben elnökösködni nem alkalmatlan?

 

Egyre álságosabb, egyre ócskább a színjáték odaát és itt, Brüsszelben is. Ahogyan demokráciáról, jogállamiságról, sokszínűségről, szolidaritásról vartyognak. 

Ahogyan próbálják elbábozni, ők mekkora demokraták, közben ha bármiben mást mersz mondani, mint ők, megfenyegetnek, zsarolnak, lenyúlják a neked járó pénzeket, s küldik Kijevbe. Újabban már a kizárásunkról elmélkednek. 

Elina Valtonen finn külügyminiszter a minap megüzente: „Magyarországnak el kellene gondolkodnia azon, hogy az értékek különbözőségére tekintettel megfelelő-e számára az uniós tagság.” Rendben, elgondolkodunk.

Csak egy érték lehet: ami nekik az. Csak egy vélemény: az övéké. S csak egy párt: a szocialista–zöld–kommunista–néppárti szivárványkoalíció. A leendő Párt. Mindenki más náci. A pimasz nép is, mert az agymosás dacára már nem tapsol elég lelkesen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.