Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – CIVIL KÖRSzerbiával lehetne bővíteni a V4-eket.

Címke: ceu

39 cikk 1/4 oldal

Ki fogunk kapni...

Korábban a CEU elüldözése miatt is büntetést követeltek, a leghangosabban a CEU budapesti campusán.

Charles Gati, az orákulum

Azt írja Charles Gati, magyar származású amerikai a Népszavában, hogy David B. Cornstein hamarosan elhagyja Magyarországot.

Kiáll a Fidesz a lex CEU mellett

A Fidesz szerint a felsőoktatási törvény nem szorul módosításra, annak a külföldi diplomákat is kiadó intézmények közül csak a CEU nem tudott megfelelni.

Lepel alá bújt NGO-k

Börtönbiznisz, és ami mögötte van. Meg lehet-e akadályozni a visszaéléseket a kifizetések felfüggesztésével? És egyáltalán, megteheti ezt a szaktárca? És folytatódik a Néppárt és a Fidesz huza-vonája. Milyen döntés várható az egyik és a másik fél részéről, ha már a kormányzópártról szóló jelentés sem hozott egyértelmű állásfoglalást. Erről volt szó a HírTV Csörte című műsorában.

A Soros-hálózat aláássa a demokráciát

Az amerikai konzervatív sajtóban is felháborodást keltett, hogy újra a szuverenitásukat védő Magyarországot és Lengyelországot támadta a Soroshoz köthető Trans­atlantic Democratic Working Group.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …