Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Netflix-premierek: ez a kiképzés még Chuck Norrist is megizzasztaná

Ezen a héten sem maradunk Netflix-premierek nélkül. A debütáló sorozatok között nem is lehetne nagyobb a kontraszt: míg a színes-illatos tündérrajzfilmet a gyerekek fogják élvezni, a felnőttek a világ legkeményebb katonáinak kiképzését ismerhetik meg, de beléphetnek London legdrágább ingatlanjaiba is.

2024. 05. 22. 14:30
Netflix premierek
A világ legkeményebb fegyveres erői. Forrás: themoviedb.org
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A streaming platformok folyamatosan frissítik kínálatukat, cserélgetik a felületükön elérhető filmeket, sorozatokat, így minden hétre jut egy sor újdonság. Míg az HBO Maxot tegnap felváltó Max teljes palettaváltáson esett át, nem marad le a legtöbb előfizetővel rendelkező hazai streaming szolgáltató, a Netflix sem.

Netflix-premierek
A Netflix-premierek között van A magányos farkas útja című sorozat is. Forrás: Netflix

A héten debütáló sorozatok közül ezúttal öt plusz egyet ajánlunk, amelyek annyira különbözőek, hogy mindenki kiválaszthatja magának a saját érdeklődési körének megfelelő programot.


1. Gyümölcshercegnők (Princess Power)

Az animációs mese harmadik évada május 20-án vált elérhetővé a Netflixen, így most már az összes epizódot megnézhetjük.

A kedves kis történet főszereplője négy hercegnő, Áfonya, Kivi, Ananász és Málna, akik minden részben felkerekednek, hogy segítenek az embereknek a legkülönbözőbb hétköznapi problémáik megoldásában. Ehhez persze általában vicces, varázslatos és igen rendhagyó módszereket alkalmaznak.

 

2. A világ legkeményebb fegyveres erői (Toughest Forces on Earth)

Az idén megjelent sorozatban három kalandvágyó veterán katona – két amerikai és egy brit, Ryan Bates, Dean Stott és Cameron Fath –  próbálja ki a világ legdurvább kiképzési módszereit, amelyek láttán még Chuck Norris homlokán is megjelenne egy-két izzadságcsepp.

Olyan elitalakulatokhoz látogatnak el, amelyeknek taktikái, fegyverei igazán próbára teszik a sokat látott kommandósokat. 

Nincs leküzdhetetlen akadály, sem megoldhatatlan probléma: mínusz negyven fokos sarkvidéki hidegben éppúgy teljesíteni kell a küldetést, mint a jordániai sivatagban vagy éppen a tenger mélyén.

 

3. London eladó (London Buying)

A legendásan drága London ingatlanpiacán olyan lakások és házak várják megszámlálhatatlanul sok fölösleges fonttal rendelkező vevőiket, amilyeneket a hétköznapi ember csak a filmekben lát. A luxuslakások eladásához pedig ehhez értő ingatlanosok kellenek.

A sorozat egy ilyen csapatról szól: Daniel Daggers és munkatársai pontosan az ilyen otthonok eladására specializálódtak, olyan nyelvet beszélnek, úgy öltözködnek, úgy viselkednek, olyan érveléstechnikákat alkalmaznak, amelyekkel szót tudnak érteni a felső tízezer tagjaival. Miközben elegánsak és britekhez méltóan kissé mind konzervatívak, a sorozatok kihagyhatatlan kellékeit, az emberi konfliktusokat is kezelni tudják.

 

4. A gumis (Tires)

Egy családi vállalkozás átörökítése mindig magában hordozza a bukás kockázatát, főleg akkor, ha a fiú csak az apja képességeinek elenyésző részét örökölte. Nem mernénk nagyobb összeget fektetni Will vállalkozásába sem, aki apja autószerelő műhelyét vezeti több-kevesebb sikerrel.

Miközben próbálja nyereségessé tenni és ezzel megmenteni a boltot, még munkatársaival is meg kell küzdenie, köztük saját unokatestvérével, Shane-nel, aki állandóan szívja a vérét.

 

5. A magányos farkas útja (Garouden: The Way of the Lone Wolf)

Ősi törvény, hogy aki a múltban súlyos bűnöket követett el, előbb-utóbb bűnhődni fog értük. Ennek ellenére sokan megpróbálnak elmenekülni a felelősségre vonás alól vagy éppen a lelkiismeretük elől – utóbbi sokkal nehezebb vállalkozás. Ebben a helyzetben van a kiváló harcművész, Fudzsimaki Dzsúzó is, aki megölte a mesterére támadó betörőt, s azóta úton van.

A szökevényt aztán zsarolással ráveszik, hogy vegyen részt egy megméretésen, amelynek végén eldől, ki a világ legjobb harcosa. A versenyek gyakran halálos kimenetelűek, de Dzsúzó nem tudja féken tartani a benne rejlő farkast.  


 

+ 1. Jurassic World: Káoszelmélet (Jurassic World: Chaos Theory)

A gyorsuló ütemben gyarapodó Jurassic-univerzum legújabb darabja egy animációs sorozat, amely elsősorban a gyerekeket célozza meg. A dínós téma örök, a kalandok mindig izgalmasak, a Netflixen elérhető sorozat ráadásul tovább szövi a korábbi filmek által felépített történetet is.

A Jurassic World katasztrófáját túlélte fiatalok egy csoportja ezúttal azért fog össze, hogy felfejtsék egy nemzetközi összeesküvés szálait, miután az ifjú paleontológus, Darius Bowman dinoszauruszokat fedezett fel a kaliforniai vadonban. A kihívás azonban nemcsak az állatokra, hanem a csapat tagjaira is veszélyes.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.