idezojelek

Orbán halálát kívánják

Jó tudni, hogy állítólag ezek a mi „szövetségeseink”. Ilyen „barátok” mellett nincs is szükségünk ellenségekre.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Akár szívinfarktust is kaphatna Orbán Viktor és lemondhatna – ezt óhajtja az osztrák állami tévé és rádió (ORF) egyik vezetője, Karl Pachner. Reményét táplálja, hogy a magyar miniszterelnök testsúlya – mint fogalmazott – nem éppen a legideálisabb, és hogy a brüsszeli harcok miatt állandóan „izgalmi állapotban” van. Egész Európa „boldogabb és békésebb” lehetne, a világ jobb hely lenne Orbán, Erdogan és Putyin nélkül – zárta elmélkedését Pachner úr.

Itt tartunk tehát. Egy osztrák állami főpropagandista Magyarország vezetőjének halálát kívánja, sürgeti.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Persze, történtek már cudarabb dolgok is. Néhány évtizede egy másik osztrák fickó szőnyegbe csavartatta és elraboltatta az akkori vezetőnk fiát. Neki sem tetszett, hogy folyton gáncsoljuk a remek ötleteit. Ide is küldött végül pár hadosztályt rendet tenni. Meg aztán a Habsburg-időkre is emlékszünk, és arra, az akkori remek ötleteik hova vezettek. Talán érthető, ha vannak fenntartásaink.

Szóval Pachner úr a magyar miniszterelnök haláláról delirál. Képzeljük el, mi történne, ha ugyanezt írta volna a magyar közmédia vezetője bármelyik nyugati állami vezetőről! Ettől zengene a teljes fősodratú „független-objektív” sajtó, összeülne az Európai Parlament, a LIBE-bizottság, az ENSZ. Levegőt sem kapnának a fölhorgadástól. Most viszont, mintha mi sem történt volna, lapítanak. Summantanak. Nincs itt semmi látnivaló, hiszen végül Pachner is elnézést kért, és közölte: nem is azt írta, amit írt, csak gonosz emberek kiforgatták az ő „szarkasztikus” gondolatait. Hát persze.

Mégis, honnan ez a sátáni gyűlölet?

Talán onnan: ők is látják, a bőrükön érzik ott Nyugaton, hogyan hervad, foszlik semmivé a nagy jólétük, amit apáik, nagyapáik teremtettek nekik, és amire a nyolcvanas években mi is annyira vágytunk. Most viszont omlik rájuk az egész, mert ezek a jólétben elhülyült Pachner-félék magukra omlasztják. Migrációval, genderőrülettel, szankciós harakirivel. Oda a biztonságuk, oda a nyugalmuk és hamarosan végképp odalesz a nagy jólétük is. Emiatt frusztráltak, és kell valaki, akin – önmaguk helyett – kiélhetik haragjukat. És kin lenne könnyebb kiélni, mint azon, aki nem árasztja el a hazáját barbárokkal, akinek szinte mindenben igaza van (és lesz), s akinek az országa az egykori, még normális Nyugatra (egykori önmagukra) emlékezteti őket?

Hát ez bosszantja Pachnert, Timmermanst, Verhofstadtot meg a többi züllött fajankót. Ezért a gyilkos indulat. S ezért a boszorkányüldözések, hetes cikkelyes eljárások, a nekünk járó pénzek visszatartása, az állandó terror. Jó tudni, hogy állítólag ezek a mi „szövetségeseink”. Ilyen „barátok” mellett nincs is szükségünk ellenségekre.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Karl Pachner (Fotó: Facebook/Karl Pachner)

Köszönjük válaszát!

Ön szerint mi volna a kívánatos fejlemény a Pachner-botrányban?

  • 23%
  • 73%
  • 5%

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.