idezojelek

Gyurcsányék kiakadtak a vidékiekre

Gyurcsánynak és Lendvainak nem számít a vidék Magyarországa, magasról tesznek rájuk.

Cikk kép: undefined
Fotó: Földi imre

Orbán Viktor miniszterelnök vidéken mond avatóbeszédet október 23-án. Aznap Zalaegerszegre utazik, a Mindszentyum – Mindszenty József Látogatóközpont új épületének átadásán szólal fel.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A hír elhangzott. Mi történt?

Mint az őrült, ki letépte láncát, vágtatott a Gyurcsány Ferenc a rónán át, zúgva, bőgve törte át józan esze gátját, el akarta nyelni az egész nyilvánosságot. El akarta nyelni önmaga jelentéktelenségét, de az Orbánt gyávázó Facebook-bejegyzésével csak még nagyobb pojácát, még nagyobb bolondot csinált magából. Gyáva lenne Orbán? Igen? Mondja csak Gyurcsány, maga hol volt 1989. június 16-án? Tudja, amikor a Hősök terén Orbán Viktor elzavarta innen a megszálló Vörös Hadsereget. De a Nagy Imre újratemetésére odaözönlő szemforgató magyar kommunistákat is, úgy általában. 

Maga aznap hol volt, Gyurcsány? Csak nem a KISZ Központi Bizottsága pártházának a pincéjében reszketett, érezve azt, hogy titkári beosztásának, ezzel az egész kommunista banda uralmának hamarosan befellegzik? Igazából nem csodálkozom azon, hogy a tizenkét éve tartó hatalommegvonás tüneteitől szenvedve ez a mentálisan és morálisan szétesett alak a közösségi oldalán vezeti le pszichés defektusait. De minél vadabb és radikálisabb valaki, annál többen (undorodnak és) fordulnak el tőle. Mint most is.

Lendvai Ildikó saját közösségi oldalán igyekezett Gyurcsány nyomába érni. Közös bennük, hogy nekik csak a balliberális Budapest számít, ha a kormány vidéken ünnepel, az már nem tetszik, az már nem is ünnep. Ezzel semmibe veszik a vidéki Magyarországot, ami meg is látszik a választási eredményeiken. Hogy is mondta házi szakértőjük, Bruck Gábor még a választások előtt? Orbán vidéki szavazói krokodilagyúak, buták, rasszisták, kirekesztők, akiknek a kocsmától a templomig tart a világ.

Az egész díszes társaság azóta is ezen az alpári, primitív színvonalon produkálja saját magát.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke (Fotó: Földi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.