idezojelek

Nagy Ervin fenyegeti a jobboldalt, ilyen egy igazi kemény legény + videó

Úgy tűnik, gyorsan kiheverte Árpa Attila jobbegyenesét.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix szokásához híven szörfölgetett a világhálón és véletlenül szembetalálkozott egy Nagy Ervin-interjúval a YouTube-on. Legutóbb az RTL.hu által készített beszélgetést olvasta a hírlapíró vele kapcsolatban, ahol a baloldali megmondóember újult erővel támadt a miniszterelnökre, kiheverve a csatorna Sztárbox című műsorában Árpa Attilától elszenvedett kiütéses vereségét:

„[…] Ha leütnek, felállok, és nem hallgatok. Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész most az Újbuda Televízió,  Újbudai nagykávéház című műsorának volt vendége, ahol szóba került a Sztárbox is, de a szokásos bicskanyitogató stílusában beszélt Vidnyánszky Attiláról, a Fideszről és minden kormányhoz köthető dologról. Ezt már megszokhattuk tőle, azonban ezúttal túl messzire merészkedett, már meg is fenyegette a jobboldali Megafont, olvassák el a szavait:

„Én egy másodpercig sem bántam meg, és hozzá teszem, nekem ők a kenyéradó gazdáim. Ez piaci pénz. […] A politika húzta be ezt a dolgot. Mert jó nézni, hogy téged megvernek. Mondják ezt azok a fiúk és lányok, akik kilóra meg vannak véve és soha életükben egy lányt nem bírtak megvédeni a diszkóban. Nehogy már nekem ilyen kislányok sikítsanak a Megafonon keresztül, hogy jól megkapta.”

– Nagy Ervin szavai a legendás Monty Python-film, a Gyalog galopp híres képsorait idézik fel, amikor Arthur király hiába vágja le a Fekete Lovag összes végtagját, az továbbra sem akarja feladni a küzdelmet és a földön lévő emberi torzóként azt kiabálja, amikor a legyőzője elindul, hogy „Menekülsz, mi? Fut a gyáva. Gyere vissza, te féreg, hadd bánjak el veled, leharapom tőből mind a két lábad!”

Nos, a mi Ervinünk is most keménykedik, amikor már móresre tanították. De ahogy mondta is, ez piaci pénz, akkor meg azt is el kell tűrnie, ha ezen élcelődik az egész internet – gondolta magában mosolyogva Felhévizy és immár sokadszorra leült megnézni Terry Gilliamék örök klasszikusát.

Borítókép: Nagy Ervin baloldali színész és megmondóember (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.