idezojelek

Nagyon rosszul járt a Magyar Péter-hívő megmondóember, ezt megemlegeti, az biztos

Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy lázban ég, hiszen imádja a sportokat és nagyon szeret szurkolni a magyar versenyzőknek. A párizsi olimpia botrányos megnyitója sem vette el a kedvét, minden magyar vonatkozású eseményt igyekszik követni. Böngészi a netet, hogy mikor kezdődnek a versenyek. Éppen a programot nézegette, amikor kopogtak az ajtaján. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepetésre, Reinfrank néni állt az ajtóban, és mosolyogva mutatta a telefonját:

– Kedves Félix, ezt mindenképpen látnia kell. Én nem vagyok nagy híve a modern zenéknek, de ezt meg kell hallgatnia. Képzelje szerkesztő úr, ez az előadó Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali figuráról, Magyar Péterről komponált egy zseniális számot Hej, Vargáné! címmel, ami futótűzként terjedt el az interneten, és nagyon keményen rávilágított a Tisza Párt elnökének botrányos ügyeire. 

De már írt számot Gyurcsány Ferencről is,  Feri, ne lődd ki a szemem! címmel. 

Most azonban végre kifigurázta a nagyszájú balos megmondóembert, Puzsér Róbertet is. Magyar Péter legújabb híve az elmúlt időszakban kapott már pofont Ábrahám Róberttől, a PestiSrácok publicistájától is, de ez a rapszám vitriolos szövegével felér egy újabb pofonnal – mondta mosolyogva Reinfrank néni, majd megmutatta Félixnek a Wellor nevű titokzatos előadó zenéit sorban. 

Felhévizy meghallgatta a számokat, és pozitívan csalódott. Rendkívül jól eltalált, valóban csípős szövegek, kellemes zenei aláfestéssel. A Puzsérról szóló szám különösen jól sikerült, bár a Magyar Péterről szóló zene már jóval túl van a százezer megtekintésen. Érdemes néhány sort idézni az új, Puzsér című számból:

Színleled, de nem vagy bátor,

csak egy bukott prédikátor.

Minden akarsz lenni egyszerre,

így könnyű ám rákapni a szerre!

A számlatömb a kedvenc olvasmányod,

Magyar Péter lett az új bálványod.

Az egésznek nincs erkölcsi haszna,

még sorban áll, aki pofán b…szna.

Ez van, ha nem szeded

a recept szerint a gyógyszered.

A lelkiismeret akkor sem gátol,

ha kapsz egy sallert az Ábrahámtól.

Itt hallgathatják meg a meglehetősen kemény szövegű dalt:

Miután meghallgatták együtt a számokat, Reinfrank néni elköszönt, és szokásához híven elviharzott a lépcsőházban. Félix pedig nagyon örült, hogy ilyen friss, modern köntösben hallotta vissza a saját gondolatait.

– Nagyon fontos dolog az, hogy végre van a ballibek játékterén egy olyan hang, aki kendőzetlenül el meri mondani a véleményét. Eljut a fiatal generációhoz, és így nem csak a Krúbi-, Azahria-féle kormányellenes csasztuskákkal találkoznak – gondolta magában Felhévizy, és újra megnyitotta a YouTube-on Wellor oldalát.

Borítókép: Magyar Péter és Puzsér Róbert (MN – Montázs)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Élnek, mint (Gulyás) Marci Hevesen

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.