idezojelek

Nem kilépünk, elfoglaljuk

El kell érni, hogy minél kevesebb globalista újbalos kerüljön be az Európai Parlamentbe.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Sokszor megkérdezik mostanában tőlem: ha annyira rossz nekünk az Európai Unióban, miért nem lépünk ki. Erre azt szoktam mondani, lépjenek ki azok, akik mindent tönkretesznek, mindent elárulnak abból, ami számunkra fontos, ami miatt annak idején beléptünk, de tudom, hogy a kérdés nem ilyen egyszerű. Valóban el kell gondolkodnunk arról, meddig tűrjük az unió döntéshozatali rendszerét elfoglaló globalista elitnek, hogy progresszív őrületét rákényszerítse mindenkire, és erőszakkal megváltoztassa életünk meghatározó körülményeit. Ugyanis a kutya nem hatalmazta föl erre őket.

A szervezet működésének alapja, mondhatni a legfontosabb alapértéke a konszenzusos döntéshozatal, vagyis addig nincs döntés, ameddig nincs minden érintett által aláírt egyetértés egy kérdésben. Legalábbis ez volt az alap idáig. 

Mára viszont eljutottunk oda, hogy a kilóra megvásárolt, az európai polgárok véleményét és érdekeit semmibe vevő korrupt gazemberek gátlástalanul lépik át ezt és az ehhez hasonló szabályokat, ha ezt kéri tőlük a gazdi, akinek a tenyeréből esznek.

Jellemző példája ennek, amire Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hívta fel a figyelmet a minap. Miközben egyes európai országokban szilveszterkor erőszak tombolt az utcákon az illegális migráció negatív hatásaként, 

Brüsszelben az év utolsó napjaiban áterőltették a migrációs paktumot, ami automatizmussá tenné a kvóta alkalmazását. Több tagállam sem ért ezzel egyet, igaz, csak Magyarország próbálja minden eszközzel meg is akadályozni az őrült terv áterőltetését. Gondoltak hát egy nagyot Európa elárulói, és kikerülve minden írott és íratlan szabályt, szokást, olyan fórumokra bízták a döntést mesterségesen felgyorsított eljárások során, amelyek egyszerű többségi határozattal kimondták, hogy a paktum megköttetett, most pedig azon mesterkednek, hogy jól megbüntethessék azokat, akik esetleg nem hajtják azt végre.

 Ez a mentalitás egy kocsmai asztaltársaság esetében is tűrhetetlen lenne. Ha az volt a közmegegyezés, hogy mindenki egy kört fizet, akkor senki nem kényszerítheti a másikat arra, hívja meg a szomszéd asztalnál ülőket is, mert azok, teszem azt, szerencsétlenül néznek ki. Az Európai Unió esetében egyenesen biztonsági kérdés bármit ráerőltetni egy tagállamra, ami nyilvánvalóan sérti az ott élők többségének érdekeit és akaratát.

Jól látszik a megbénult és dühtől fortyogó Németországban, hová vezet, ha a hatalmon lévőket egyáltalán nem érdekli a választópolgárok véleménye. Az illegális migráció különösen súlyos probléma ebből a szempontból, ezért megbocsáthatatlan bűn ilyen slendrián, jogtalan és meggondolatlan módon kezelni. Ha valamiben, akkor ebben a kérdésben feltétlenül törekedni kellene a közmegegyezésre, hiszen mára a kontinens jövője vált teljesen kiszámíthatatlanná a határsértők százezreinek inváziója nyomán. 

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója arról számolt be nemrég, hogy a Frontex adatai alapján tavaly több mint 355 ezer illegális migráns jutott be Európába, ami 17 százalékos növekedés az előző évhez képest, miközben a kiutasítások nyolcvan százaléka eredménytelen volt, több súlyos terrortámadás történt Nyugat-Európában, romlik a közbiztonság és fokozódik az antiszemitizmus.

 Ezt akartuk, erre vágytunk? Meggyőződésem, hogy Európa népei­nek nagy többsége hezitálás nélkül vágja rá a választ: Nem! Akkor mit képzel Brüsszel, mit gondolnak magukról a Soros-pénzen felfuvalkodott idióták, akik degeszre tömték gurulós bőröndjeiket és ágyneműtartóikat abból, hogy mindig, minden döntésnél eladják a szavazataikat? Kérdéseim persze álnaivak. Tudjuk jól, hiszen elmondják, hogyan képzelik ők a fényes jövőt.

Az Ursula von der Leyen által vezetett Európai Bizottság számításai szerint például minden évben egymillió migránsra lesz szüksége az uniónak ahhoz, hogy megoldja a demográfiai hiány okozta problémákat.

 Miközben hatalmas nyomás volt tavaly is a német államon, a benyújtott menedékkérelmek száma 2023-ban ugyanis 352 915-re emelkedett, ami 51,1 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A német Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal szerint a migráció komoly politikai problémává válik az országban, annál is inkább, mert a migránsok elhelyezése egyre inkább feszültséget okoz a helyi közösségekben.

Nem tudná a bal kéz, mit akar a jobb? Vagy inkább Európa urai feszültséget akarnak, káoszt, öldöklő harcot a létfeltételekért. Mert a felkavarodott rendetlenségben az egyedül üdvözítő rend előképeként tudnák felmutatni az Európai Egyesült Államok őrült vízióját. 

Most bontják a nemzetállamokat, most keverik a népességet mindenütt. Ezért kell gyökeres változás az uniós politikában, ezért hihetetlenül fontos a közelgő parlamenti választás. 

El kell érni, hogy minél kevesebb globalista újbalos kerüljön be az Európai Parlamentbe, hogy ne mi lépjünk ki, hanem azok, akik mindent tönkretesznek.

 

Borítókép: Migránsok a brandenburgi Eisenhüttenstadtban 2023 decemberében (Fotó: dpa/AFP/Patrick Pleul)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.