idezojelek

Rózsaszín tükör

Dermesztő részleteket osztott meg a nyilvánossággal a baloldal új csodafegyvere, Magyar Péter.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Dermesztő részleteket osztott meg a nyilvánossággal a baloldal új csodafegyvere, Magyar Péter. A Spinoza-ház nevű rettegett liberális boszorkánykonyhában nem kisebb elszólásra ragadtatta magát, mint hogy Hann Endrével beszélgetett, akiknél rengeteg mindent mérnek. Ebből logikusan vonta le egyik laptársunk azt a következtetést, hogy az überambiciózus, a politikai karrier után lihegve epedő jogász leleplezte, hogy a Medián közvélemény-kutatócég vezetőjével tárgyal a háttérben. Varga Judit volt férje sejtelmesen azt is elárulta, hogy a nagyember, aki a köznél is jobban tudja, mi a vélemény egyes fontos politikai kérdésekről, bizonyos – nyilván közvélemény-kutatási – adatokat is megosztott vele.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.


Hann Endre támogatása az alkoholhoz hasonlítható: öl, butít és nyomorba dönt. Neki tényleg papírja van róla, hogy garantált, tutibiztos balfék. 

A legtöbb választás előtt garantáltan melléfog, a Fideszt rendszeresen a tényleges támogatottság alatt, a baloldalt pedig messze felette méri. Így akarja előállítani művi módon a győzteshez állás reflexét.

 Aztán eljön az igazság pillanata szavazás idején és a nagy koppanás az ellenzéki mocsárdűlőn. A balbarát elit viszont hisz a mediános embernek, mivel imádja, ha rózsaszín tükröt tartanak elé a bibircsókos, csúnya valóság helyett. Aztán egy ország nevetett azon, hogy Bajnai Gordon újsütetű, alig egy-két hónapos pártját, az Együtt–PM-et, bőven húsz százalék fölé mérte 2013 végén. Nem is oly rég Karácsony Gergely főpolgármesterről mutatta ki, hogy nem érné el egy választáson az ötven százalékot és helyette egy, akkor még ismeretlen jobboldali kihívóra is képesek lennének rengetegen szavazni, csak ne ő álljon megint Budapest élén.
 

Egyszóval adjon neked tanácsokat a Hann-művek!

 – mondják szakmai berkekben, ha valakinek rosszat kívánnak. Persze gond egy szál se, hisz a feleségbántalmazásban verhetetlen jogász úgymond máris több lábra állt a tanácsadók tekintetében. Olyan kommunikációs nagyágyúk nyúltak a hóna alá, mint Rangos Katalin a Spinoza-ház komplett közönségével egyetemben, akik mögött nem kisebb bravúros politikai teljesítmények állnak, mint a Magyarhoz hasonlóan törleszkedő Vona Gábor akkora buktához segítése, hogy az akkori Jobbik-elnök felnyalta a választási porondot. Ahogy hírlik, más politikai szupermanek is mellé álltak, a megbízható vesztes szélsőbaloldali Juhász Péter egykori együttes pártnacsalnyik vagy Márki-Zay Péter.

 

Várjuk, mikor tűnnek már föl mellette, mögötte azok a buzgó aktivisták, akik régebben lebőgtek néhányszor, és most elérkezettnek látják az időt, hogy ismét bedobják magukat egy kis hátramozdításra?

 A kaszinótojás-kenő Dániel Péter nagyon hiányzik a bohóckodási menüsorról. Kiváló eséllyel ismét a pályára szaladhat segíteni MP-nek Szabó Bálint örökös szocialista botrány- és zűrpolitikus, miután egy tévéstúdió előterében már mellészegődött. És ha van egy kis szerencséje és diplomáciai érzéke a balos fiók-messiásnak, az ügyeletes esélyrombolót, Hadházy Ákost is sikerül kiengesztelnie és a maga oldalára állítania.
De mit is adunk mi itt tanácsokat, amikor máris formálódhat egy Pressman-invitáció? Ha minden úgy klappol, mint a múltkori USA-követségi széderesten, talán még az a kitüntetés is érheti, hogy Gyöngyösi Márton zsidólistázási szakértő vagy egy másik csúcsantiszemita balján ülhet. Ez ám a karrier! Ha pedig Hann elvtársék mellé Mr. Bean és a Monty Python csapata is csatlakozik, már meg is célozhatják így együtt az újabb választási leszereplést.

Borítókép: Hann Endre közvélemény-kutató (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.