idezojelek

Donáth Anna kikotyogta Gyurcsány féltve őrzött titkát

Ebből balhé lesz!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Momentum új elnöke volt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának vendége, ahol meggondolatlanul olyat tett, amiből még komoly balhé lehet. Ugyanis a baloldal féltve őrzött választási stratégiájáról árult el egy fontos dolgot. De nem ám a hivatalos álláspontról, hanem Gyurcsány ördögi titkáról. Aki figyelemmel kísérte a rendszerváltás utáni politikai mozgásokat, és azokat összevetette a 2010 utáni baloldali lépésekkel, annak ugyan nem okozott meglepetést Donáth. Ám azzal, hogy kikotyogta ilyen nagy plénum előtt a tervet, most már azok is tisztában lehetnek a végső céllal, akik eddig nem láttak át a szitán. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum első embere a következőket mondta:

„Nem egy közös massza fogja meghozni ugyanis a kormányváltást, hanem valódi alternatívák kooperációja. […] Dobrev Klárával is lesznek megbeszélések. Erős kritikát fogalmaztam meg, de egy felelős vezető ettől még leül egy felelős vezetővel.”

Itt van a kutya elásva: nem közös massza, hanem valódi alternatívák kooperációja kell. Ez nem más, mint a régi MSZP–SZDSZ-trükk felmelegítése. Nem jött össze külön-külön, nem jött össze együtt, így megpróbálkoznak az egyszer már bevált módszerrel. Emlékezhetünk rá, hogy az SZDSZ, hogy fújt a szocikra, zsigerből tolta el magától az esetleges együttműködésüket, majd mindezt lesöpörve, átverve a saját választóikat, kéjesen borutak egymás nyakába. Most is erre készülnek. 

Donáth ezért bírálta szakmányban Gyurcsányékat, ezért tett úgy, mintha pártja önálló entitásként kívánna megjelenni, hogy az esetlegesen adandó alkalommal ők is összeboruljanak. Nincs mese, most már a Momentum elnöke ki is kotyogta a titkot.

Figyelem! Baloldali trükk van készülőben, legyünk résen!

Borítókép: Donáth Anna (Fotó: Genevieve Engel) 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.