idezojelek

A pedofil új neve: efebofil

Megtámadták a gyermekvédelmi törvényt, lépni kell!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely
Cikk kép: undefined

Az efebofília szexuális irányultság, az ilyen orientációjú személyeket efebofileknek, magyarul leginkább „ifjúszeretőknek” nevezzük. Azt a szexuális magatartást jelenti, amikor valaki tartósan és erősen 15–19 évesekhez vonzódik, ő maga azonban jóval idősebb ezeknél, korban nem hozzájuk illő. Az efebofil vágyak kielégítése sok országban részben illegális, néhányban legális: a leggyakoribb beleegyezési korhatár a 16 és a 14 év – írja a Soros-enciklopédiától már megszokott, megengedő stílusban a Wikipédia. Sajnos Magyarország a 14-es kategóriába tartozik, még a néhai SZDSZ jóvoltából.

Alighanem a tisztelt olvasók között is van jó néhány édesapa, aki hozzám hasonlóan végtelenül egyszerű és határozott módszerrel gyógyítaná ki az efebofíliából a budapesti Krúdy Gyula Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola elhíresült pedagógiai asszisztensét… De a kezelés kívánatos módjától függetlenül fel kell tennünk néhány igencsak ordító kérdést. Legelőször is azt, hogy egy ilyen perverz miként dolgozhat hosszú ideje általános iskolás kisgyermekek közelében? Mi az a pedagóguskar jó részét átható vadliberális falkaszellem, ami meggátolja a delikvens kollégáit, főnökeit (köztük természetesen az iskola igazgatóját), hogy azonnal, a leghatározottabban járjanak el egy, a gyermekek ép fejlődését veszélyeztető figurával szemben?

Alig ocsúdtunk fel az Eötvös József Gimnázium korrupciós botrányából, hiszen összeszorul az ember szíve, ha a remegő térdekkel felvételiző hatodikosokra gondol, akik hiába gyakoroltak és magoltak töretlenül, mert (a gyanú és a hangfelvételek szerint) bevett módszer volt félmillió vagy még több forintért némi előnyt adni más szülők gyengébben teljesítő palántáinak. (A „pedagógusok” maró cinizmusa csak hab a fekáliatortán, hiszen, mint ismert, az elitgimnázium gyanúba keveredett vezetői a „Bebasz” rövidítésű műintézményükben, azaz a „Becsületes Emberek Baráti Szövetsége” nevű „öregdiákklubjukban” összeröffenve szórhatták a szülőktől lehúzott milliókat.)

A korrupciós botrány kipattanása után alig pár héttel most itt van nekünk egy diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus a Krúdy Gyula Általános Iskolából, aki a YouTube-videói és TikTok-csatornájának a PestiSrácok.hu-n ismertetett tartalma szerint jó pár éve „érzékenyíti” kisdiákjait zavartalanul, a homoszexuális, pedofíliába hajló perverziói iránt. A szülők egyike végül feljelentést tett, mások levelet írtak és élőlánc szervezésével próbálták megvédeni az iskolát attól, hogya diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens úr az épületbe léphessen. Hétfőn, a cikkek megjelenése után Holdampf Ágnes, az alsósok neveléséért felelős igazgatóhelyettes szűkszavú e-mailben tájékoztatta a szülőket, hogy kollégájukat a vizsgálatok lefolytatá­sáig felfüggesztik. Mi is történt idáig?

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus már 2018-ban, a józsefvárosi Vajda Péter Általános Iskola munkatársaként bajba került, 

 

az LMBTQ-életérzést és propagandát terjesztő tanerőt egy hangfelvétel tanúsága szerint diákokkal hozták hírbe, illetve a szülők már ott is kifogásolták, hogy a fotószakkörön a kiskamasz fiúkkal miféle beszélgetések zajlanak és milyen fotók készülnek. 

 

Ettől függetlenül simán felvételt nyert a szabadszelleműségére büszke, állami fenntartású óbudai Krúdy Gyula Általános Iskolába, ahol szintén különórákat szervezett, és igyekezett központi alak lenni a gyerekek életében.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A homoszexuális pornográfiába plasztikus betekintést adó YouTube-csatornáját már tizenhárom éve futtatja a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus, amelynek videóit álszent módon 18-as karikával látja el. A lucskos és kívülállónak természetesen gyomorforgató történetek „light” verzióját ugyanakkor közreadja a TikTokon, ahol már az általános iskolás diákjai közül is sokan ott vannak a követők között. Amelyiküknek gondot okozna a 18-as verzió feltörése, mindjárt technikai tanácsot is kaphat a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens segédtanár bácsitól, bár a könnyű kereshetőség kedvéért a tiktokos és youtube-os LMBTQ-témájú videóknak egyaránt az a címük, hogy „Storytime”. Persze nem minden videó alaptémája a férfiszex, de ha például fociról van szó, ott is hamar az átizzadt pólókra és a fenékre feszülő rövidnadrágokra terelődik a szó.

Ami még borzasztóbb (és egyben minden szülő rémálma, hogy efféle negédes szatír bűvkörébe kerül a gyereke), az a videók lelkizős, mély megértést mutató, „beavató” hangvétele. Lelki problémád van? Melyik tininek ne lenne? Mutasd a popsidat, mindjárt jobb lesz a kedved! Ugyanakkor a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens az alkoholmámoros és neurotikus pillanataiba is beavatja a táborát. Elérhető egy olyan videó is, ahol a hídon állva, az örvénylő Dunát filmezve arról beszél: „Van értelme a gyógyszernek, ami függővé tesz, hogy a társadalom felé a szebbik pofádat mutasd? Nem lenne egyszerűbb kiugrani a mókuskerékből?”

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens tehát éveken át traktálta a követőivé vált kisdiákokat efféle kreténségekkel, majd a bili hétfőn azzal a TikTok-videóval borult ki, amiben a pedasszisztens bizonygatja: az, hogy ő egy 15 éves fiúszeretőt tart, nem pedofília, hanem efebofília, ami Magyarországon nem büntetendő és ami szerinte nem betegség, hanem elfogadott nemi irányultság. Aki őt pedofilnak nevezi, azt rögtön beperli rágalmazásért. A videót időközben letörölte, s a PestiSrácok.hu-nak úgy magyarázkodott, hogy a 15 éves szerető csak a fantázia szülöttje, de a portálon még mindig elérhető eredeti videón nagyon nem tűnik fantazmagóriá­nak a fenyegetőzéssel tűzdelt önvallomás.

Még aznap több felháborodott szülő is a sajtóhoz fordult, így kiderült, hogy a Krúdy Gyula Általános Iskolában már napok óta feszült a légkör, mert a szülők tudomására jutott, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens – etikaórán (!) helyettesítve – a homoszexuális szexről beszélt alsós kisgyermekeknek. A szülők erre kezdtek el élőláncot szervezni. Belegondolni is ­rossz, de felmerült a gyanú, hogy jóval több történt a perverz történetek traktálásánál, ezt a szülői feljelentésre indított nyomozásnak lesz feladata felderíteni.

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens arcátlan önbizalommal fogadta a szülők felháborodását, egy friss élő közvetítésben maga mesélte el, hogy az iskola igazgatósága már tavaly októberben tudomást szerzett a szexuális témájú videóiról, e­miatt be is hívatták, és arra kérték, hogy szedje le ezeket. Ám ő az alkotói szabadságra hivatkozva erre nem volt hajlandó. Úgy tudják a szülők, hogy októberben több szervezet is mögé állt az ügyben. Feltehetően a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének képviselője, Nagy Erzsébet erre vonatko­zóan kommentelte a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztensszivárványos, unikornisos képe alá még októberben, hogy „Nagyon helyes, ha gond van, szólj!”

A perverz asszisztens azzal is kérkedett, hogy a TASZ, az Amnesty International és a Helsinki Bizottság védelmét élvezi. Bár ezt hétfő este két TikTok-posztban igyekezett helyesbíteni, tény, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens számos LMBTQ-rendezvényen vett részt az említett Soros-szervezetek munkatársainak társaságában.

 

Itt kell visszakanyarodni a kérdéshez: mi az a vadliberális falkaszellem, ami meggátolja ez esetben a Krúdy tanárait és főleg igazgatóját, hogy az első gyanús jelre a leghatározottabban lépjen fel? 

 

Csak nem itt üt vissza, hogy a pedagógusok a (sokszor méltányolandó) követeléseikkel ma már kizárólag politikailag motivált, külföldről irányított, minden gyanú alatt álló szervezetek ernyője alá bújva képesek előállni? Akár az összefonódottság, akár az NGO-któl való félelem az oka, de gyermekeink védelmében kikérjük magunknak ezt a tétovaságot!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a hírek hallatán kijelentette: „a gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért.”

El is várjuk, hogy azonnal takarítsák el az efebo- és pedofilokat az iskolák környékéről!

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.