Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia

idezojelek

Béna kacsa balosok

Az európai háborúsürgető oldal, deklarált ellenségeink nótáját fújják a magyar baloldalon.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Nem is igen titkolt, inkább bevallott célja volt a baloldalnak, hogy a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban, megyeszékhelyeken olyan ellenzéki bázisokat, hadállásokat alakítsanak ki, amelyek folyamatosan tűz alatt tartják a kormányt. Az is tudott dolog volt, hogy főként Budapestnek szántak ilyen kormánybombázó szerepet, ahonnan nekirugaszkodva aztán az egész országot meg tudják hódítani, felülírva a választási eredményeket.

Azonban minden terv csupán annyit ér, amennyit meg tudnak belőle valósítani. Így óhatatlanul fel kellene magukban tenni a kérdést, miután külföldi megbízóik, szponzo­raik Brüsszelen innen és az Óperenciás-tengeren túl, a Fehér Ház környékén megteszik azt könyörtelenül: közelebb kerültek-e a nagy és magasztos kormánybuktató célhoz? Vagy némi vörösmartys átköltéssel: előrébb jutott-e a balvilág a választások által, ha eddig egy sem volt, amely a többség boldogítását és a balos politikai nyomor enyhítését szolgálta volna? Nem véletlenül nem sietnek sehol sem megfogalmazni a választ, miután az bizony egyértelmű, határozott nem.

A budapesti kormányt és jobboldalt idegesítő erőközpontból jelen állás szerint nem lesz semmi, örülnek, ha valahogy el tudnak evickélni többszörös patthelyzetben a költségvetés elfogadásáig. A kormánybuktató projekt fő korifeusa, Karácsony Gergely még mindig nem lehet teljesen biztos abban, hogy meg tudja őrizni főpolgármesteri pozícióját, nemhogy még az Orbán-kabinetre is szórja a gránátokat. 

Ha végül marad is a helyén, annyira csekély lesz a politikai legitimációja a néhányvoksnyi többségével, kurta zsákutcahossznyi előnyével Vitézy Dáviddal szemben, ami még az eddiginél is kevésbé teszi alkalmassá a politikai előretolt helyőrségvezető, balos konkvisztádor szerepére. Tekintve, hogy KaróGeri ki lesz szolgáltatva a Gyurcsány-párt után immár a Magyar Péter-féle Zsákbamacska Pártnak, a DK-csatlósi státus mellett megjósolhatóan – kis Karinthy-féle Tóth Árpád-paródiás mellékzöngével – az új nagy fenekekbe vágyik majd beléomolni.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A vidéki kormánybuktató főhadiszállások száma is csökkent, ahol pedig megőrizhették a posztjukat, ott sem kecsegtetnek az eredmények az állandó óbégatási, panaszkodási projektek zökkenőmentes folytatásával. A választók ugyanis inkább azokat a baloldali városvezetőket támogatták, akik megpróbáltak a település javára is ténykedni, és nem merültek bele a permanens heves kormánybírálatba. 

Többségében azok az önkormányzatok tudtak babérokat aratni, ahol az emberek nem érezték, hogy életviszonyaikban drasztikus romlás következett volna be, s azt sem, hogy állandó politikai zaklatás tárgyaivá tették volna őket a baloldali polgármester kormányellenes demagóg tevékenysége miatt.

Az európai parlamenti választások eredményétől szintén nem tapsikolhattak gyönyörűségükben az évek óta nagy mellényű balos pártok. 

A hazaárulásban legnyilvánvalóbban jeleskedő párt, a Momentum Cseh–Donáth kettőse úgy eltűnt az Európai Parlamentből, hogy csak rossz emléküket hagyják maguk után. A DK-s Dobrev Klára csupán egy hazaszidalmazó párttársat kap az eddigi három helyett, mivel a választók jóvoltából megfeleződött az elvben hárompárt-szolgálatos (DK–MSZP–Párbeszéd) különítményesek brigádja. A Jobbik pedig szuperszonikus sebességgel zuhant ki az EP-ből. 

Összességében megállapítható tehát, hogy aki a magyar emberek fúrásában ügybuzgónak mutatkozott, azt irgalmatlanul megbüntették a polgárok. Ott van persze a Tiszának nevezett ügynökalakzat hét fővel, bennük még reménykedhet a globalista háborúpárti blokk, de hát annyira sötét ló minden képviselő, hogy talán saját új pártjukban sem tudják pontosan, kicsodák kerülnek ki Strasbourgba.

Kérdéses tehát, hogy a washingtoni Soros-centrum és a brüsszeli sóhivatal által elvárt magyarellenes gyűlöletteljesítményt uniós szinten is abszolválni tudják-e a megfogyatkozott létszámú liberálbalosok. 

 

A baloldalra átsoroló, véres­szájú néppártba igazolt tiszásokkal is csupán egyfajta botcsinálta turmixkoalíciót tudnak mozgósítani a magyar érdekek elgáncsolására. Ez pedig nem lesz elegendő produktum az olyan hungarofób politikusok szemében, mint Manfred Weber. 

Nem árt, ha eszükbe vésik, hogy a néppárt magyargyűlölő elnöke hangsúlyozta: nem a Fidesz, nem Orbán Viktor ellen szavazott, hanem Magyarország ellen. Vagyis az az új információ, hogy nem csupán a magyar miniszterelnököt utálja, hanem minket, magyarokat. Ha tehát az európai háborúsürgető oldal, deklarált ellenségeink nótáját fújják a magyar baloldalon, akkor már papírjuk is lesz arról, hogy hazaárulók.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Mi a demokrácia ma?

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (1. rész)

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.