idezojelek

Pincsikutyák

Az EU történetének legaljasabb politikai húzása az, amit a Magyarországnak járó pénzforrásokkal művelnek a szervezet súlyos szereptévesztésben lévő balliberális vezetői.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: Olivier Hoslet

Az Európai Unió történetének legaljasabb, legmocskosabb politikai húzása az, amit a Magyarországnak járó pénzforrásokkal művelnek a szervezet súlyos szereptévesztésben lévő balliberális vezetői. 

Felháborító, hogy nem fizetik ki a szerződés szerint járó pénzeket egy olyan tagállamnak, amelynek polgárai befizették a rájuk eső adókat, megnyitották a határaikat és a piacukat a többiek számára, vagyis minden olyan feltételt teljesítettek, amit a csatlakozáskor számukra megszabott a közösség.

Ha megvizsgáljuk, mire hivatkozva szabnak újabb és újabb feltételeket, milyen mondvacsinált okokból állítanak elénk szupermérföldköveket, szavakat nem találunk arra a gátlástalan viselkedésre, amellyel nyíltan zsarolják a szuverenitásának maradékáért harcoló nemzeti kormányt. Igen, kedves szélsőbaloldali propagandistái a Politico címet viselő globalista lakájmédiának, nem mi zsaroljuk az uniót a pénzünkért, hanem a kilóra megvett, velejéig korrupt politikus bűnözőkből álló bandátok zsarol bennünket a pénzünkkel.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nem is titkolják szándékukat a nemzetállamok felszámolására és az Európai Egyesült Államok hagymázas tervének megvalósítására. Mivel ebbe az életerős nemzetek önként nem mennének bele, ezért kell megfosztani a kontinens őshonos lakóit önazonosságuktól. 

Ezért kell felszámolni a nemi, a vallási és nemzeti identitásokat, hogy a hitétől, hagyományaitól, közösségeitől megfosztott gyökértelen, magányos tömeg ne álljon ellen, amikor jogi köntösbe öltöztetik a pusztítást, és a jövő letéteményeseként állítják be a kevert népességen és multikulturális nyitott társadalmon alapuló globalista falansztert.

Ezért szabadították a kontinensre az azonosíthatatlan földönfutókból verbuvált illegális bevándorlók menedékkérőnek becézett invázióját, hiszen nekik nemzeti identitásuk vagy nem is volt, vagy elpárolgott, amikor útnak indultak. És ezért helyezik az őshonos kisebbségek jogai elé az ­LMBTQ- és genderpropagandisták elmebaját, hogy a keresztény értelemben vett család se védje tovább az agymosásra szánt fiatalokat.

Magyarország ellenáll ennek az egész vircsaftnak, nem kér a társadalommérnökök és a lelkes politikai aktivisták megálmodta jövőből, ezért útban van.

Meg kell buktatni a nemzeti kormányt, a szuverenitást végleg feladó hazaárulókat kell kiválasztani helytartóvá, ennek eszköze a pénzek megvonása. Nem is értik Brüsszelben és az amerikai demokraták háza táján, miért nem omlott már össze a magyar gazdaság, miért nem tör-zúz az utcákon az elégedetlenség. Pedig ők mindent megtettek. A háborús uszítás is azért vált baloldali értékké, mert az oroszok ellen hatástalan szankciók, a rendelkezésre álló pénzek átcsatornázása a rendszerszintű korrupció melegágyának számító ukrán latorállam kasszájába gatyásított le minden tagállamot. Most pedig nem törődve a jól látható következményekkel, fel akarják venni az unióba a semmilyen feltételnek meg nem felelő, működésképtelen országot. Az amerikai demokraták pedig röhögnek, hiszen eddig is az ő zsebükben landolt az Ukrajnának adott támogatások kilencven százaléka.

EU-milliárdok Putyin haverjának, így hisztériázott a már emlegetett szennyportál, a Politico. Tisztázzuk akkor ezt is. A pénzt, aminek érkezése még egyáltalán nem biztos, nem Orbán Viktor, hanem a magyar nép kapná. A magyar miniszterelnök pedig nem oroszpárti, hanem a hazája érdekeit tartja elsődlegesnek. Nem Putyin haverja, hanem hazája felelős vezetője. Ezért politizál az idióta globalista baloldallal szemben. Akiket viszont nyugodtan nevezzünk Soros és Biden kézből etetett pincsikutyáinak.
 Borítókép: Az Európai Unió zászlaja (Fotó: Olivier Hoslet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.