idezojelek

Botrány: Orbán ellen tüntetett, ma a Való Világban produkálja magát

Összenő, ami összetartozik.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Most, hogy már beköszöntött a tél, Felhévizy Félix is egyre többet van otthon, így egyre többször nézi a televíziót. Az internetes videómegosztók és a streaming-szolgáltatók egyre nagyobb tömegeket csábítanak át az egykor kizárólag televíziót néző emberek sokaságából, de azért még mindig vannak fanatikusok, akik nézik a hagyományos tévéműsorokat is. Felhévizy is ebbe a csoportba tartozik, rendszeresen végigböngészi a televíziócsatornák műsorait. Azt régóta tudjuk, hogy a kereskedelmi csatornák, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, mára tényleg kanálissá váltak, hiszen olyan gyenge és minősíthetetlen műsorokkal próbálják meg szórakoztatni a közönséget, amelyek színvonala borzasztóan alacsonyan van. Butuska celebecskék, teljesítmény nélküli percemberkék és csodainfluenszerek rohangálnak fel s alá a képernyőnkön. A stílus és a humor is egyre alpáribb lett, a kvízműsorokban elhangzó kérdések pedig évről évre hiába lettek bugyutábbak, így sem sikerül őket megfejteni. A kereskedelmi csatornák már nem is akarnak ezen változtatni, tökéletes így nekik: két szánalmas celebbohóckodás között elnyomnak egy-egy reklámot és mossák kezeiket. Azonban most egy olyan dolog történt, ami minden eddigi médiaeseményt felülír.

Bizonyára emlékeznek a kedves olvasók arra a megdöbbentő esetre, amikor az akkoriban még az Éjjel-nappal Budapest sorozat „színésznője” magából kivetkőzve, vállalhatatlan stílusban üvöltözött és köpködött egy júliusi, a katatörvény átalakítása ellen szervezett tüntetésen.

Az RTL Klub színésznője egy tüntetésen mezítláb, nyári ruhában, láthatóan bódult állapotban, visítva, káromkodva szidta a rendőröket, illetve köpködte is őket. A sorozat gyártója is reagált a kínos esetre

írta akkor a történtekről a Mandiner. Még a sorozat gyártója is elhatárolódott a példa nélküli esetet követően. Bejárta a honi médiát az a valóban szürreális felvétel, amint a hölgy mezítláb üvöltözik az őt igazoltató rendőrökkel.

A magát függetlennek és módfelett objektívnek mondó RTL csatornának vélhetően nagyon megtetszett Krisztina kormányellenes kirohanása, hiszen annak ellenére, hogy meglehetősen közönségesre sikeredett a nyári utcai performansza, most egy merőben új szerepet szántak neki. Így lett az ocsmányul viselkedő, ordenáré kormányellenes tüntetőből a Való Világ reality egyik szereplője. Az immár VV Krisztiként feltűnő, rasztahajú „színésznő” új szerepében egyelőre visszafogottabb, mint a nyári tüntetésen. Most ezt a szerepet osztották rá, akkor pedig más volt a cél, ott hergelni kellett a tömeget. Úgy látszik, Kriszti mindent jól el tud játszani, mint ahogy erről tanúskodik az RTL arra irányuló kérdésére adott válasza is, hogy a színházat vagy a mozit részesíti-e előnyben: 

Számomra a színház egy ilyen mennyei, isteni fennköltség, tényleg, ahová így tartozni szeretnék!

Mondta el határozottan a civil életben pincérnőként dolgozó egykori tüntető, ma Való Világ-játékos. Úgy egyébként ez a műsor nem üti meg azt a színvonalat, hogy az egyébként valóban szinte mindent fogyasztó Felhévizy kövesse a történéseit, ez az eset azonban valóban példa nélkül áll, ezért volt érdemes vele foglalkozni.

– Könnyen elképzelhető, hogy ez RTL ezzel a húzásával arról akarta biztosítani a finanszírozóit, a tulajdonosi körét és az egyéb baráti lobbicsoportokat, hogy magabiztosan áll a magyar kormánnyal szemben, nem ingott meg egyetlen pillanatra sem. De mindenesetre az biztos, hogy a saját kormányellenes, baloldali szavazóinak üzent: VV Kriszti képében továbbra is küzd a gonosz elnyomó kormány ellen. Azonban ez a húzása ismét rosszul sült el, mert csak annyi történt, hogy újra bebizonyosodott, hogy a baloldali ellenzéknek és harcos szócsövének csak ennyire telik. A fröcsögő és köpködő alpári, baloldali tüntetőből sikerült faragni egy csodálatos VV-szereplőt. Ahogy a mondás tartja, összenő, ami összetartozik – gondolta magában Felhévizy, és odalépett a könyvespolcához, bízva abban, hogy ott biztos találni fog valami írást, ami felvidítja.

Borítókép: Az egykori kormányellenes tüntetőből immár VV Kriszti lett (Fotó: Képernyőkép – RTL)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.