idezojelek

Hillary Clinton végtelenül gonosz húzással lepte meg a világot

Dübörög a baloldali fake news gépezet.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Ronald Wittek

A Donald Trump ellen 2016-ban a rengeteg Soros-pénz ellenére vereséget szenvedő egykori first lady, Hillary Clinton ezúttal beizzította a baloldali fake news gépezetet. 

A Financial Timesnak úgy fogalmazott, ha 2024-ben újraválasztják Donald Trumpot, az mind Ukrajna, mind az amerikai demokrácia bukását jelentené. De itt nem állt meg a bukott demokrata elnökjelölt, azt állította, hogy  „a demokráciának vége lesz az Egyesült Államokban és vége Ukrajnának is”, mivel szerinte Trump kilép a NATO-ból.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, a tengeren túlon is hasonló módon működik a ballib rémhírgyár, mint Magyarországon. Emlékezzünk vissza, miket mondtak a baloldali ellenzék képviselői, hogy mi lesz majd velük, ha Orbán Viktor újból kormányt alakít. Lesz itt minden, csak jólét nem. Nos, ez a rémhírterjesztés nem igazán jött be nekik, mert a magyar választók már immunisak a fake news-okra. Könnyen lehet, hogy az amerikai emberek is fel fognak ébredni Csipkerózsika-álmukból, és kinevetik a liberális demokraták végtelenül gonosz húzásait, és Donald Trumpnak szavaznak majd bizalmat.

Nem Fülig Jimmy, hanem ezúttal Gyuri bácsi őszinte sajnálatára.

Borítókép: Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter a Nanette Burstein rendező által készített Hillary című film bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón, a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2020. február 25-én (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.