Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

idezojelek

Magyar Péter nem agymosott, csak hazudik

Anélkül, hogy meg akarnánk zavarni bárkinek is a politikai éleslátását, szögezzük le, hogy Magyar Péter ugyanolyan háborúpárti, mint bármelyik régi vagy újonnan hozzácsapódott baloldali elvtársa.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Magyar Péter nem mond rosszakat az oroszokról. No, nem azért, mert ő lenne Putyin pincsije, netán él és virágzik benne a megbonthatatlan barátság a nagy orosz néppel, ami öncenzúrára kényszerítené. Másért válogatja meg a piperkőc gigerli másodlagos frissességű kijelentéseit Tolsztoj híres regényével kapcsolatban. Magyar Péter ugyanis hazudik, ha háború és béke kérdései kerülnek napirendre.

A Rzeczpospolita nevű, 2023-ban Soros Györgyék többségi tulajdonába került lengyel lapnak azt mondta, nem vitázik az orosz kapcsolatokról, mert ha elkezdene rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítene minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt, állítja a fülnek keserves géphangján. Ebből két dolog következik szervesen: az elsőt már érintettük, vagyis Magyar titokban tartja, mit gondol az oroszokról, hazudik híveinek, ha felmerül napjaink legégetőbb problémája. Átver tehát mindenkit, aki valamilyen okból még odafigyel rá. 

A másik, hogy Magyar hülyének néz mindenkit, aki támogatja. 

Ez szintlépés, mert eddig a fideszeseket tartotta cikinek, kihalófélben lévő állatfajnak, konkrétan agymosott birkáknak. De most elkottyintotta, hogy azokat sem nézi semmibe, akik csápolnak neki a magyar politikatörténet, de – lázálmai szeirnt – inkább minden idők legnagyobb kormányellenes tüntetésein. Azért nem mondja el, mit gondol valójában a békepártiságról, mert az agymosottak azt képtelenek lennének felfogni, és fel nem ülnének vele semmilyen kampányvonatra, kampánybuszra és kampánytelekocsira, akkor pedig félig üresen tátonganának a fideszes fellegvárak elfoglalt főterei.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az agymosottak egyelőre nem indítottak petíciót annak érdekében, hogy tiltsák be Magyar Pétert, mert viszolygást kelt bennük, a kiskorúakat pedig megállítja a fejlődésben a gerinctelenségnek és jellemtelenségnek ez a mértéke. Néhányan azért elgondolkodtak azon, hogy miképpen mentesítette magát oly hirtelen az évtizedes agymosás negatív hatásai alól a Fidesz közeléből, annak is a kemény magjából érkezett agresszív pukkancs, milyen pirulát szed, és miért nem ad belőle mindazoknak, akiket meg akar váltani. De nincs az az agymosás, ami annyira el tudná venni bárkinek is a józan eszét, hogy ezek után elhiggye ennek az önjelölt hamis prófétának egyetlen szavát is.

Anélkül, hogy meg akarnánk zavarni bárkinek is a politikai éleslátását, szögezzük le, hogy Magyar Péter ugyanolyan háborúpárti, mint bármelyik régi vagy újonnan hozzácsapódott baloldali elvtársa. 

Piramisjátékosok, köztörvényes bűnözők és Soros-ügynökök népes kompániája által támogatva akarja ez a politikai kókler betiltani a háborúellenes kampányt, miközben azt hazudja a képünkbe vigyorogva, hogy ő békepárti. Titokban bevethetőnek tart minden eszközt az oroszok ellen, és alig várja a végső csapás tervének megvalósulását, de közben letagadja, hogy botcsinálta szakértői a sorkötelezettség visszaállításán merengenek. Mert az agymosottaknak szánt szövegeiben azokkal az édesanyákkal érez együtt, akik még véletlenül sem szeretnék hullazsákban visszakapni gyermeküket az ukrán frontról, de igazából kenyéradó gazdájának, a háborús uszító Soros-hálózatnak akar megfelelni, mert az állandó utcai hőbörgés százmilliós költségeit valamiből fedezni kell.

Aki pedig a háborús uszítók pénzéből, a háború elhúzódásának és kiterjesztésének lépéseit támogatja, a háborúellenes megnyilvánulásokat pedig betiltaná, az hiába hazudja magáról, hogy békepárti, maga is háborús uszító. Ha beperel, ha betilt, ez akkor is így van.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Köln ne legyen Irapuato!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A Biden fiú ügyei a klánról vallanak

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.