idezojelek

Egyenlő mércét!

Nem kérdés, hogy az erőszaktevő antifáknak nem otthonról kellene e-mailezgetnie, hanem a megfelelő zárt intézményben várni az ítéletet.

Baranyai Gábor avatarja
Baranyai Gábor
Cikk kép: undefined

Vörös csillag, Che Guevara, anarchia, illegális migráció, embercsempészet, mindenféle homo-, efelo-, sőt már-már pedofília, betűszörnyeteg – BLM, LMBTQ stb. –, „szexi”, tömegfogyasztásra kész popkulturális termékek. Ezek után nincs miért csodálkozni azon, hogy a hét végi budapesti embervadászatban részt vevő, négy elfogott Antifa-tag egyikét a nyomozási bíró le sem tartóztatta, hanem elegendőnek tartotta, hogy hetente egyszer elég, ha e-mailben jelentkezik a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Amennyiben a döntést helybenhagyják, akkor a támadások logisztikai biztosításáért felelős elkövető szabadon hazautazhat Németországba, ahol nem sok retorzióra számíthat. Berlintől hiába várnánk megoldást, az utóbbi évtizedekben inkább újra a fizikailag szó szerint megsemmisített nácizmus egyre halványabb kísérteteivel küzd a demokrácia, miközben 1990 óta szabadjára engedte és feltáplálta a jóléti liberalizmus hasznos hülyéi által pátyolgatott neomarxista-, anarchista-, terroristacsoportokat.

A jelenkori európai zenitjén ismét túljutott NSZK szakított mindazzal, ami a polgári államot újraalapító bonni honatyáknak egyértelmű volt: harc a kommunista, vörös démonnal, harc azokkal, akik akár jobbról, akár balról meg akarják semmisíteni a keresztény etikán, a római jogon, a görög filozófián és a polgári szorgalmon alapuló államot. Mert nem lehet kétséges, a most szabadon engedett Antifa-tag a jövő vörös terroristája, aki ma még „csak” viperával támad, holnap azonban már géppuskával lőheti halomra ellenségeit: a keresztény, konzervatív, Istenben, családban, nemzetben hívő embereket.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel a több mint százmillió áldozatot követelő kommunizmust soha sem ítéltek el nemzetközi bíróság előtt, főbűnöseit nem semmisítették meg fizikailag vagy ítélték életfogytiglani börtönre, egyértelmű, hogy a francia kommünárok, a szovjet bolsevikok, a Lenin-fiúk, a csekások, a Vörös Hadsereg Frakció szellemi örököseinek nincs félnivalójuk. Sőt bátrabbak, mint valaha, pedig csak azt kellene alkalmazni rájuk, mint a politikai, ideológiai horizont másik végletére: aki közösség tagja elleni erőszakot követ el, az a szabadság és az emberi méltóság ellen követ el bűncselekményt. Az Európai Unió tagállamaiban alap, hogy aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz tartozása vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, az közösség tagja elleni erőszak bűntettét követi el. Azzal is kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, ha a csoport tagjaiban riadalmat kelt, az erőszaknak pedig már az előkészülete is büntetendő. Aki látta azt a felvételt, amelyen egy munkába siető emberre támad orvul az embervadászat céljából a magyar fővárosban összegyűlt Antifa-falka, annak a bíróságok jövőbeni döntésétől függetlenül sem kétséges, hogy bűnszövetségben, felfegyverkezve, csoportosan, jelentős érdeksérelem okozásának céljából követték el tettüket.

Most a magyar hatóságokon a sor, hogy a kettős mércének még a halvány árnyékát is kerülő szigorú döntést hozzanak az ügyben. Tény, a baloldalisággal bizton nem vádolható Budaházy Györgyöt 17 év fegyházra, további 14 vádlottat pedig összesen több mint száz év szabadságvesztésre ítélte terrorcselekmény és más bűntettek elkövetése miatt a Fővárosi Törvényszék tavaly márciusban, igaz, még nem jogerősen, a per a vádlottak többségének esetében másodfokon jelenleg is tart. Ez alapján nem kérdés, hogy az erőszaktevő antifáknak nem otthonról kellene e-mailezgetnie, hanem a megfelelő zárt intézményben várni az ítéletet. Végre ne legyen szexi antifának lenni.

Borítókép: az elkövetőnél talált vipera (Fotó: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.