időjárás 1°C Aranka 2023. február 8.
logo

A baloldal ellen kampányol az Amnesty

Megyeri Dávid
2022.03.23. 13:00 2022.04.03. 17:08
A baloldal ellen kampányol az Amnesty

Várható kimenetelét tekintve a kormánypártoknak kampányol a gyermekvédelmi népszavazáson való részvételtől elrettentőnek szánt, ám kontraproduktív akciójával az Amnesty International és a Háttér Társaság, amikor az embereket érvénytelen szavazatok leadására biztatják, helyesebben szólítják föl. 

Egyáltalán nem meredek e feltételezésünk, mivel bár nyilván nem ez a szándékuk, az eredmény mégiscsak káros lehet a baloldal számára. Gondoljunk bele ugyanis, mivel jár az, ha egy olyan népszavazáson, amelyet az országgyűlési választással egyszerre tartanak, érvénytelen voksolást várnak el.

Totálisan összezavarnak ezzel rengeteg választópolgárt, aki pedig esetleg segíteni szeretne a baloldali koalíciónak. Emiatt módfelett kockázatos, hogy ― mint lapunk megírta ― gyorstalpalót indítottak és országjárásba kezdtek, hogy népszerűsítsék szabotázsmozgalmi felhívásukat.

Azokat az embereket, akiket sokszor az is elbizonytalanít, ha túl sok a szöveg, túl nagy a szavazólap, túl hosszú a választható pártok listája, s a kedvenc pártjuk teljes, hosszabb neve szerepel a szavazólapon, feleslegesen további kombinációkra akarják kényszeríteni, ami még jobban összekavarhatja szegény voksolókat.

Mitől olyan biztosak abban az Amnestysek, hogy az amúgy is ide-oda ráncigált, hol fasizmuskövetésre meg nácibarátságra, hol kommunizmusszeretetre és rezsicsökkentés-utálatra rábeszélt balos polgárok nem fogják majd tévedésből a parlamenti választási szavazólapokat is érvénytelenül kitölteni? 

Prognosztizálható, hogy sokan lesznek, akik így járnak majd. Egyáltalán végiggondolta a következményeket valaki a baloldalon? Kizárt dolog. Ezért aztán a konzervatív politikai közösségeknek semmi esetre sem szabad megzavarni a népszavazási ellenkampányt, mert számtalan szivárványkoalíciós voks veszhet el, illetve válhat érvénytelenné ezáltal. Mi garantálja, hogy nem fognak Márki-Zay Péter és a káoszkoalíció mellé-fölé is szamárfüleket rajzolni a szavazólapokon a buzgó baloldali szimpatizánsok?

Azt már csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a Népszavazz te is érvénytelenül április 3-án! című felhívás olyasmit tartalmaz, ami teljesíthetetlen. Népszavazni tudniillik lehetetlen a magyar nyelv jelenlegi, amúgy elég rugalmas szabályai szerint ― legfeljebb népszavazáson lehetséges részt venni.

Amiatt is érthetetlen a balos NGO-knak ez az önesélyrontó népszavazási felhívása, mivel ennyi erővel arra is buzdíthatnának, hogy azok, akik hallgatnak rájuk, szavazzanak igenekkel az általuk gyűlölt gyermekvédelmi referendumon. 

Ha már szerintük, ahogy írják a honlapjukon, a kormánynak homofób és transzfób a politikája, erősíti a társadalmi megosztottságot és gyűlöletet kelt, a kampánya meg aljas, akkor miért nem vállalják, hogy igen behúzására ösztönözzék az övéiket? Mondják ki nyíltan ― elvégre a Soros György által forszírozott nyílt társadalom képviselői ―, hogy szerintük a gyerekeknek igenis szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat kellene tartani, népszerűsíteni kellene a nemátalakító műtéteket a kicsik körében, s szeretnék elérni, hogy a fejlődésüket szexuálisan befolyásoló médiatartalmakat korlátozás nélkül be lehessen mutatni, valamint a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat is meg lehessen jeleníteni számukra.

Miért nem ezt a nyílt utat követik, ahelyett, hogy saját választóikat is teljesen összekavarják? Nyilván azért nem ezt teszik, mert tudják, hogy a baloldali szavazók nagy többségének a gyomra szintén felfordul az ilyen pederaszta galádságok helyeslésétől.

Nyilvánvalóan ezért nem is közölték honlapjukon, az Érvénytelenül.hu-n a négy népszavazási kérdést. Hogyisne! A végén még egyetértenének a honlap látogatói a kormánnyal! Abszurd módon úgy kérik a baloldali közönséget érvénytelen szavazásra, hogy még arról sem tájékoztatják őket, milyen kérdésekben kell csukott szemmel és kikapcsolt agytevékenységgel állást foglalniuk.

Azt ajánlják az LMBTQ-propagátor Soros-féle álcivilek, hogy az emberek az igenek és nemek beikszelésével tegyék érvénytelenné a szavazataikat. 

Az öngólok lövésében mindig élenjáró NGO-vezérelt baloldal ezzel csak azt érheti el, hogy felhívásukra a parlamenti választási szavazólapokon is több helyre húzhatnak majd be egy-egy ikszet a túlbuzgó, megvezetett baloldaliak. Vagy a liberóglobalisták szempontjából még tragikusabb dolog történik: a végén ― felháborodva a szívtelen-lelketlen manipuláción, ártó szándékon ― a kormánypárti jelöltek neve mellé húzzák be az ikszet.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: az Amnesty érvénytelen voksolásra buzdít (Fotó: Bach Máté)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.