idezojelek

A vérgőzös Farkasházy nagyon veszélyes játékot játszik

Teddy már építi a gyűlöletországot.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Egy hét múlva választás – elmélkedett magában Felhévizy. A szomszédunkban dúló háború árnyékában kell ezt a kampányt sikerre vinniük a kormánypártoknak. A választás az elért eredmények tekintetében teljesen egyértelmű, hiszen évről évre, sőt mondhatjuk azt is, hogy hónapról hónapra fejlődött az ország, de volt már rá példa sajnos, hogy elkényelmesedtek a jobboldali, nemzeti érzelmű szavazók, és úgy ítélték meg, hogy már zsebben van az a bizonyos győzelem, s nem mentek el szavazni. Most ez nem történhet meg, mert ezúttal a tét sokkal nagyobb, hiszen a baloldali ellenzék belesodorná hazánkat a háborúba. Fegyvereket, katonákat küldene Ukrajnába. Gyurcsány pedig egyenesen a halálba küldené a magyarokat.

A baloldal vezére Zelenszkij ukrán elnöknek a magyar kormányfőhöz intézett provokatív követelése és Orbán Viktor erre adott elutasító válasza kapcsán úgy fogalmazott a közösségi oldalán: „Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok? Orbán ezt a választást hagyja a hazának, neked. Elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától, mert ha nem, ha segítünk, akkor magunkra vonzzuk a sátán bosszúját és mi magunk fogunk halni – állítja. Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez sz…r alakká kell válnunk – mondja. Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek.” Gyurcsány szerint tehát „pocsék ember, sz…r alak” minden magyar, aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért.

Ezzel szemben a kormánypártok a béke oldalán állnak, és azt akarják, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból. Talán soha nem volt ilyen fontos a választás, mint most. 

Az ellenzék mindent egy lapra feltéve igyekszik befeketíteni a kormányt. A háború borzalmaiból igyekeznek politikai hasznot kovácsolni. Minden hadra fogható emberük, médiájuk azon dolgozik, hogy a kormányt úgy tüntesse fel, mintha nem a béke oldalán állna, annak ellenére, hogy hazánk mindenben együttműködik a szövetségeseivel és a NATO-val. A minap előkerült Farkasházy Tivadar is, aki Németh Péter vendége a KlikkTV Mélyvíz című műsorában. A Heti Hetes egykori oszlopos tagja elsősorban az orosz–ukrán háború belföldi hatásairól és Orbán Viktorról beszélt az adásban. Szerinte a magyar miniszterelnök, ahogy fogalmazott, „eladott minket az oroszoknak” és felháborító módon párhuzamot vont a Hitler–Horthy és a Putyin–Orbán kapcsolat között. Farkasházy korábban is bizonyította, hogy kizárólag a gyűlölet hangján képes a magyar miniszterelnökről beszélni. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2016-os foci Európa-bajnokság kapcsán odáig ment el a focirajongó hírében álló baloldali humorista, hogy saját bevallása szerint már nem szurkol a magyar válogatottnak, mert ha győz a csapat, akkor az olyan, mintha Orbán Viktor győzne. Azt pedig semmiképpen nem akarja. Legutóbb pedig Tölgyessy Péter alábbi gondolatain akadt ki:

„Régóta azt gondolom, hogy az orbánozás elbutítja az ellenzéket és az ellenzéki sajtót is, Orbán Viktor oldalán több az innováció. Nem a korrupció okozta a legnagyobb gazdasági kárt Magyarországon, hanem ez a polarizált háborús szembenállás. Egyre hevesebben működik ez az angyal–ördög dolog, hogy én vagyok az angyal, mindenki más ördög.”

A baloldali megmondóember Tölgyessy szavaira reagálva a következőket írta, akkor is második világháborús hasonlatot citálva: 

„A gyűlölködés rég nem zsigeri, szigorúan megvannak az objektív alapjai. Vagy a szövetségeseknek a partraszállás és Kurszk helyett egyszerűen meg kellett volna szórni Drezdát, Hamburgot, Berlint a világról alkotott nagyszerű elképzeléseik röplapjaival? Magyarán a közös ellenzéki programmal? És akkor a hitleristák tízmilliói leszavazzák Hitlert?” 

Tehát összefoglalva, a szeretet országát építeni kívánó, befogadó és módfelett elfogadó baloldali ellenzék egyik leghangosabb pártolója és támogatója szerint a gyűlöletnek megvannak az objektív okai. 

Azaz gyűlölni szerinte legitim, ha valaki okot ad rá. Azt persze mindig ők döntik el, kit lehet éppen gyűlölni és kit kell szeretni, hiszen ők mindent is tudnak.

 

– Nagyon veszélyes játékot játszik a baloldali ellenzék és a vérgőzös Farkasházy is. Semmiképpen sem szabad őket a hatalom közelébe engedni, mert azon kívül, hogy háborúba vinnék hazánkat, az általuk fennen hangoztatott szeretet országa helyett a gyűlölet országává tennék Magyarországot. Ezért mi ezen az oldalon továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében – gondolta magában Felhévizy, és boldogan indult el ma is segíteni a helyi kormánypárti jelölt kampányát.

Borítókép: Farkasházy Tivadar (MTI Fotó/Illyés Tibor)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.