idezojelek

Kit érdekel Kallós Zoltán nemi vonzódása?

Az LMBTQ-lobbinak semmi sem drága, emiatt gond nélkül használnak fel halott embereket is a harcukhoz.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Amikor a szélsőliberális 444 cikket szentel a Magyar Corvin-lánccal kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas Kallós Zoltán néprajz- és népzenekutatónak, a négy éve elhunyt Nemzet Művészének, akkor joggal szalad fel az ember szemöldöke, kezd el idegesen fészkelődni és árasztja a szervezete minden egyes porcikáját a gyanakvás jól ismert érzése.

Kallós ugyanis túl azon, hogy magyar kultúrával foglalkozott, Kolozsvárott született és Erdélyben dolgozott, nagy szerepet játszott az erdélyi és a magyarországi táncházmozgalom létrejöttében és elterjedésében. Ebben a fénytörésben tehát még egy laikusnak is teljesen nyilvánvaló, hogy a hirtelen jött érdeklődésnek és annak, hogy kizárólag a legnagyobb tisztelet hangján írnak róla odaát, a balliberális univerzumban valami más oka kell hogy legyen.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 444 ugyanis valósággal gyűlöli a nemzetben gondolkodó, jobboldali, konzervatív embereket, művészeket. Kallós Zoltán nevét túl azon, hogy beszámoltak 2018-ban bekövetkezett haláláról, eddig a napig még csak le sem írták.

Nem szeretném túl sokáig csigázni olvasóink figyelmét; az ok, ami miatt a balliberális akolba önként bekuckózó Magyar Hang  és mintegy varázsütésre a teljes ellenzéki sajtó most mégis cikket szentelt Kallósnak, egy meg nem erősített hír, mely szerint a neves néprajzkutató rejtőzködő homoszexuális volt.

Meg nem erősített, hiszen egy román melegjogi aktivista számolt be a „szenzációról”, ráadásul állítása szerint Kallós halála előtt árulta el neki a titkot, ami meg ugye több mint négy éve következett be. Arról nem is szólva, hogy aktuálpolitikai vonatkozása is van annak, hogy pont most állt elő a népzenekutató nemi identitására vonatkozó információval, hiszen Romániában egy, a magyarországihoz hasonló gyermekvédelmi törvényjavaslatot terjesztett be egy RMDSZ-es képviselő.

És ilyenkor bizony menetrendszerűen megérkeznek és rikácsolva elkezdenek egy négy éve elhunyt konzervatív ikon holtteste felett körözni a Haszán Zoltánok, Lukács Csabák és bizonyos Buhuceanuk. Szavakat, gondolatokat, politikai állásfoglalásokat adnak a halott szájába, olyanokat, amelyeket sosem mondott, de szerintük most biztosan mondana, hiszen a férfiakhoz vonzódott, így aztán nem is kérdés, hogy nem tetszene neki az orbáni pedofilellenes törvény.

Az meg, hogy a témában Lukács egyáltalán meg mer pisszenni… Na ebbe tényleg bele se menjünk.

Kallós állítólagos homoszexualitása amúgy teljesen irreleváns, a kóbor kutyát sem érdekli, hogy kivel bújt ágyba, megkérdőjelezhetetlen nagyság volt ugyanis, és kizárólag ez számít. Itt a jobboldalon nem szoktunk ilyesmikkel foglalkozni, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, Magyarországon létezik a bejegyzett élettársi viszony, a magyar törvények pedig nagyon komolyan veszik, ha valakit nemi identitása miatt ér hátrány vagy fizikai agresszió.

Azt viszont elvárjuk, hogy a gyerekeinket hagyják békén – tőled is, Lukács! – , és nem szeretnénk, ha szakállas, szoknyás férfiak járnának be az iskolákba vagy az óvodákba, a gyerekeinket úgymond érzékenyíteni.
Ezt valószínűleg Kallós Zoltán is így gondolná, dacára annak, hogy amúgy élete során a férfiakhoz vagy a nőkhöz vonzódott-e.

Értjük persze, hogy az LMBTQ-lobbinak semmi sem drága, és emiatt gond nélkül használnak fel halott embereket is a harcukhoz, de viszont ők értsék meg, hogy minket ettől a hányinger kerülget. Meg attól, hogy például Kallós Zoltán nevét kizárólag akkor írják le, ha azt terjeszthetik, hogy a neves néprajzkutató homoszexuális volt.

Borítókép: Kallós Zoltán (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.