idezojelek

A szólásszabadság felkent papjai őrjöngve ünneplik az elnyomó brüsszeli kommunista diktatúrát

Soros szorgos hangyái nagyon gyorsan megírták, hogy a NatCont, a konzervatív konferenciát a brüsszeli csicska kerületi polgármester minden bevethető kommunista eszközzel igyekezett megakadályozni. Még attól sem riadt vissza, hogy zárt terembe, ami magántulajdonban van, betörjön a rendőreivel.

Tóth Tamás Antal avatarja
Tóth Tamás Antal
Cikk kép: undefined
2024. 04. 16. 16:41
Fotó: JAMES ARTHUR GEKIERE / BELGA MAG / Belga via AFP

Bontsuk ketté a problémát, az egyik jelenség a rohadt komcsi diktátor, aki a rendőreivel betört egy magánrendezvényre.

A másik a szólásszabadság felkent Soros-papjai, akik a még létező konferencia halálát ünnepelték, persze csak és kizárólag a szólásszabadság jegyében. A brüsszeli kommunista kiáltvány, a Politico legalább tíz perccel korábban megírta, mint ahogy az megtörtént, hogy rendőrök törtek be a rendezvényre, és véget vetettek az egésznek. Hogy honnan tudták tíz perccel korábban? Talán mert Soros irányítja a brüsszeli rendőrséget és a Politicót is? Ha csak úgy nem.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tehát választott, sehol be nem tiltott politikai pártok politikusainak, valamint politikai vezetők konferenciáját betiltani legutóbb a brezsnyevi diktatúrában volt szokás, na jó meg talán Észak-Koreában ma is van ennek divatja. Brüsszelben ezzel utolérték a kommunista koreai diktátort. Ezentúl a diktatúra új szimbóluma Brüsszel kerületi polgármestere, a belga Emir Kir lesz, a koreai diktátor meg elbújhat mögötte szégyenében.

A másik probléma valójában nem is probléma, mert azt már megszokhattuk, hogy Gyurinak (Soros) az jelenti a szólásszabadságot, a sajtószabadságot, amikor neki mindent szabad, de az ellenfeleknek kuss a nevük. Szóval ez a probléma is kipipálva, semmi ok az aggodalomra, csak a hétköznapi kommunista elitizmus Soros-módra.

Nem pánikolni kell emiatt, hanem tanulni tőlük: bármely rendezvényt be lehet tiltani úgy, hogy azt mondjuk, közösség elleni izgatás. Melyik tüntetés nem az? Minden tüntetés valaki ellen van, tehát közösség elleni izgatás. Na, persze, Elvtársak, ha ezt mondjuk egy jobboldali polgármester vagy kormány művelné, akkor ez azonnal a szólásszabadság, a sajtószabadság és minden más ellehetetlenítése is lenne, és akkor rinyálnának Sorosék, no meg az ő zsebre tett propagandistái.

Borítókép: Nigel Farage brit politikus a NatCon nemzeti konzervatív konferencián (Fotó: Belga Mag/Belga via AFP/James Arthur Gekiere)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.