idezojelek

James Woodsnál betelt a pohár, Orbán oldalára állt és keményen nekiment a balosoknak

A világhírű színésznek nagyon elege van Bidenből.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Europress/AFP/Slaven Vlasic

Húsvétkor is dübörgött a keresztényellenesség. Betiltották a vallási jelképek vagy nyíltan vallásos témák használatát a nemzeti gárdisták gyermekeinek a Fehér Házban rendezett éves tojásfestő versenyen – adta hírül a Fox News amerikai csatorna. A szabályzat a vallási jelképeket egy sorban említi többek között a rasszista vagy a másikat szexuális hovatartozásában, nemében, életkorában, nemzetiségében, fogyatékosságában sértő megjegyzésekkel. 

Miközben a vallási jelképeket kitiltották a rendezvényről, Joe Biden nyilatkozatot adott ki a transzneműek láthatóságának napjáról, amely idén éppen húsvétvasárnapra esett. Az amerikai elnök ebből az alkalomból most hosszasan büszkélkedett azzal, hogy mennyi mindent tett már a transzokért.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez volt az a pillanat, amikor James Woodsnál betelt a pohár. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?” – olvasható a felháborodott színész posztjában.

De nem Woods volt az első színész, aki szerint nem jó irányba mennek a dolgok. Korábban a Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott

„Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását. 

Úgy látszik, egyre többen látják, ismerik fel, hogy a világ nagyon rossz irányba halad. Meg kell állítani, mert nagyon nagy baj lesz.

Borítókép: James Woods (Fotó: Europress/AFP/Slaven Vlasic)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Ezek bizony mindig ugyanazok!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.