idezojelek

Cseh Katalint ismét rászabadítják a magyarokra

Fekete-Győr András meghúzta a váratlant.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Fekete-Győr Andrást és Szarvas Koppány Bendegúzt is bűnösnek mondta ki hivatalos személy elleni erőszakban jogerős ítéletében a Fővárosi Ítélőtábla. Mindkét momentumos politikus felfüggesztett börtönbüntetést kapott – számolt be a Mandiner.

Az ítélet meghozatala után Fekete-Győr András  sajtótájékoztatót tartott, ahol hatalmas bejelentést tett:

„Úgy határoztam, és úgy döntöttem, hogy a parlamenti képviselői mandátumomat Cseh Katalinnak adom át, aki az elmúlt évtizedek legjobb európai parlamenti képviselője volt.” 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most bebizonyosodott, hogy a magyar választók bizalmát már elvesztett Momentum vezető politikusai nem hagynak fel a hazánk ellen az elmúlt években folytatott akciókkal. Az is jól látható, hogy Donáth Anna és Cseh Katalin igazi megbízói nem a magyar emberek, hanem a nemzetközi liberális elit, ahol továbbra is számítanak rájuk a Magyarország elleni áskálódásban. Fekete-Győr döntése pedig azt is bizonyítja, hogy egy olyan bukott politikus, mint Cseh Katalin, immár a magyar parlamentben is folytathatja aknamunkáját.

A kérdés csupán az, hogy a Momentum erősen megcsappant népszerűségének jót tesz-e Cseh reaktiválása. Mindenesetre az álmoskönyvek szerint egy zuhanórepülésben lévő pártot nem sok jóval kecsegtet, ha egy csúnyán leszerepelt politikust állít csatasorba.

Ez azonban legyen az ő problémájuk.

Borítókép: Cseh Katalin (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Bábkormányt raknának a nyakunkba

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szuverenitás? Nekünk? Minek?

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Élet helyett órák

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A csúnya beszédtől a világháborúig

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.