Találkozás a Halállal
A régi koma, az Élet nincs különösebben jó bőrben mostanában.
Rezeda Kázmér azt olvasta, hogy a Kedgeree az indiai khichuri rizs-bab vagy rizs-lencse ételből származik, amelynek eredete 1340-re vagy régebbre vezethető vissza.

Ha szeptember vagy október van éppen, az ember Bibinjébe megy. Így aztán Rezeda is.

»Mi, svábok jó magyarok voltunk.«

Rezeda Kázmér édesanyja is főzte a kávét, régimódian, kotyogóban, s az a hang is ott ragadt Kázmér fejében, ahogy kifolyik a kávé a kotyogóból, s az utója olyan bizalomgerjesztően és jó illatot árasztva serceg és hörög.

Rezeda Kázmér rájött: azt, hogy mennyit kell majd meginnod, nem te döntöd el. Viszont fogsz kapni enni legalább.

Ma 95 éves a magyar karikaturisták doyenje.

Még Buda tetejéről is érdemes elzarándokolni egészen Pesterzsébetig, mert az ottani VakVarjú hibátlan konyhát visz.

Rezeda Kázmérnak volt kutyája. Arcsi, a weimari vizsla.

Ha Rezeda olyan helyre megy ebédelni, ahol már az ötödik generáció viszi a boltot, akkor elvárásai vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.