idezojelek

A bukott baloldal most a tanárokat bujtogatja

Az ellenzék az igazi oka annak, hogy a pedagógusok még nem kaphatták meg az őket illető jogos béremelést.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined

Honnan lehet egészen biztosan tudni, hogy a baloldal rátelepedett egy adott ügyre? Nagyjából onnan, hogy egy évtizedek óta meglévő problémát úgy próbálnak meg bemutatni, mintha pár éve még minden a legnagyobb rendben lett volna, csak aztán történt valami, mondjuk egy váratlan pillanatban megnyílt a föld, ahonnan mindenféle gonosz és undorító pokolbéli teremtmények másztak elő, hogy a jól, sőt tökéletesen működő rendszert tönkretegyék.

Hogy miről is beszélek? A pedagógusokról például széleskörűen ismert tény, hogy 2010-ig a felső tízezer irigyelt elit klubjához tartoztak, tizenpár éve még egytől egyig multimilliomosok voltak, a dúsgazdagok fényűző életét élték, száz négyzetméteres penthouse lakásokban laktak, a Seychelle-szigetekre, Bora Borára, esetleg a francia Riviérára jártak nyaralni, és persze nem a turistaosztályon utaztak, hanem privát repülőgépeik kényelmét élvezve repültek a célállomásra, miközben az úton Kobe marhával etetett homárt falatoztak. De az is köztudott, bizony Horn és Gyurcsány alatt a tanárok minimum S osztályos Mercedesszel gurultak be az iskolák elé.

Csak aztán aztán jöttek ezek a semmihez sem értő, dilettáns, jobboldali, konzervatív keresztény(kedő) fideszesek, és tönkretették a tanárokat, az oktatást, a dolgot, az ügyet, az eszmét. Igazából mindent. Is. A Fidesz koldusokat csinált a pedagógusokból. Ráadásul már az énekórákat is kántorokkal akarják megtartatni.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

És persze ott van a hittan… Csupa potenciális pedofil, aki a Hej, Dunáról fúj a szélbe is megpróbálnak elrejteni egy kis klerikális propagandát, biztosan a hitről meg Istenről is fognak beszélni, miközben a gyerekeket stírölik, keresztet vetve. Folyót prédikálnak, de közben bort isznak, és látástól vakulásig gyerekeket molesztálnának.

Ahelyett, hogy drag queenek jönnének az iskolába, és végre az elfogadást tanítanák meg ennek a bűnös és homofób népnek. Az fantasztikus lenne. A szoknyás, kisminkelt férfiak hiánya miatt tart itt ez az ország. Ha a szeretet meg a drag queenek végre eljönnének értük, a gyerekekért, már nem Orbánnak, hanem Márki-Zay Péternek hívnák a miniszterelnököt.

Apropó Márki-Zay! A múlt héten ő is ott volt a pedagógustüntetésen. A bukott miniszterelnök-jelölt valamiért képtelen belenyugodni a ténybe, hogy megbukott, így aztán minden hétvégét a fővárosban tölt, hogy valami fontos ügy mögé állva bizonyítsa: még mindig ő a messiás, a jövő, a megoldás.
Vagy csak utál otthon lenni; nagy és hangos a család, kicsi és csendes a város.

Értjük. Mindenesetre a kapitány minden szombaton és vasárnap üzembiztosan Budapesten szónokol valahol. És persze Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes és Fekete-Győr András is a tömegben volt.

A sok bukott ellenzéki vezető ott menetelt, boldogan, hogy az övéi között lehet, ott, ahol szeretik, ahol nem bántják, nem szidják és nem akarják leváltani. Szép is az a civil tüntetés, ahol valósággal lépni sem lehet a politikusoktól. A megmozduláson amúgy alig hétezer ember vett részt, ami – tekintve, hogy Magyarországon nagyjából 140 ezer pedagógus dolgozik – roppant alacsony számnak számít.

Talán maguk az érintettek is tudják, hogy az ellenzék az igazi oka annak, hogy még nem kaphatták meg az őket illető jogos béremelést. A baloldal ugyanis mindent megtesz azért, hogy az EU-s pénzeket ne kapja meg Magyarország, pedig ha ezek a források végre megérkeznének, a pedagógusok bérét is rendezni lehetne.

Borítókép: Karácsony Gergely a pedagógustüntetésen (Fotó: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.