idezojelek

Alpári módon esett Ördög Nórának Osváth Zsolt, a gyerekeit is a szájára vette

A toleranciabajnok ismét lecsapott.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A múlt héten megtartott influenszertüntetés egyik fő szervezője, Osváth Zsolt, azaz VV Zsolti nem fér a bőrében. Minden olyan hírességet, közszereplőt, aki nem volt hajlandó szerepelni a politikamentesnek hirdetett tüntetésen, egyenként fenyít be. Elfogadó és befogadó liberálisként nem fogadja el, hogy vannak másképpen gondolkodó emberek is, és vannak olyanok is, akik nem szeretnének részt venni nyílt politizálásban. Hiszen nem volt nehéz pillanat alatt leszűrni, hogy bizony itt kőkemény kormányellenes megmozdulásról lesz szó.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállaltan meleg internetes tartalomgyártó már korábban bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt: a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021. október 23-i pártrendezvényét is ő vezette. Különös véletlen lehet csupán, hogy a ZSHOWtime Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság éves eredménykimutatásában szereplő értékesítés nettó árbevétele 180,588 millió forint volt 2022-ben. Ez több mint százszázalékos növekedés a 2021-es adathoz képest. Az sem véletlen, hogy az utóbbi időben Karácsony Gergelyt láthattuk Osváth Zsolt online anyagaiban.  Osváth ugyanis együttműködik az egyik budapesti közműcéggel is, YouTube-on megosztott videójában népszerűsít a fővároshoz köthető reklámokat. De a politikamentesnek hirdetett tüntetésen a többi kulcsfigura baloldali kötődése is nyílt titok. A listán szerepelt például Pottyondy Edina, aki a Momentum Mozgalom alapítója, elnökségi tagja, majd Donáth Anna politikai tanácsadója volt és természetesen a Partizán csatorna vezetője, Gulyás Márton baloldali aktivista is.

Osváth először a népszerű rappernek, Curtisnek esett neki, aki nagyon hamar helyre tette a hisztériázó influenszert:

„A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett."

VV Zsolti azonban itt nem állt meg, Tóth Gabi mellett ezúttal Ördög Nórának is nekiugrott, méghozzá meglehetősen alpári stílusban, még a műsorvezető gyerekeit is szájára vette:

„Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról. […] Nóra a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlünk, jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli. […] Mondta ő, aki a legtöbbet profitált a gyermekeiből ebben az országban. Nyilván pontos számokat nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy több 10 millió forintot hozhattak a gyerekek a kasszába.”

Felháborító! 

Hiszen a TV2 sztárja csupán ennyit tett közzé a témában:

„Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, s nem is lehet más: a bűnösöknek zéró tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam.”

Ismét bebizonyosodott, hogy a módfelett pc liberálisok csak addig toleránsak, amíg valaki az ő véleményüket képviseli, amint egy kicsit eltérő véleményt fogalmaz meg valaki, azonnal tehetségtelen, hazug, kormánybérenc lesz.

Borítókép: Ördög Nóra televíziós műsorvezető (Forrás: Bors/Mediaworks)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.