idezojelek

Juszt László csúnyán belerondított a nemzeti ünnepbe

Végül mégis pórul járt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. Most pedig sikerült nagyon csúnyán belerondítani a nemzeti ünnepünkbe. Ezúttal is a Facebook-oldalán elégítette ki alantas igényét a gyűlölködésre. Természetesen, mint a napokban olyan sok baloldali médiumnak és megmondóembernek, neki is a Most vagy soha! című film került a céltáblájára. A következőket írta:

„Rákay, a »szépszavú tömegszámláló« most »megcsinálta« a legdrágább magyar filmet, amit Petőfi születésének 200. évfordulójára készítettek, ami persze tavaly volt, de Rákay az idén ünnepli. Most azt nyilatkozta: »Hazafias kötelességünk volt végre filmet készítenünk Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról, és hadd mondjam azt, hogy hazafias kötelezettség elmenni a moziba és megnézni.« Túl azon, hogy ez a szokásos igen primitív megosztó duma, én még meg is nézem, ha 6 milliárdért esetleg tavalyra, a tényleges bicentenáriumra elkészült volna.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jusztnak üzenjük, hogy ha már ilyen bőszen igyekezett idézni Rákay Philip szavait, akkor érdemes lett volna jobban felkészüli, és azt is elolvasni, hogy nem azért nem mutatták be a Petőfi születésének 200. évfordulójára készült filmet a bicentenárium évében, mert ilyen hülyék és felelőtlenek voltak a készítők:

„Minden balos hergeléssel ellentétben: a Covid miatt nem tudtuk időben előkészíteni és leforgatni a filmet, pusztán ez az oka annak, hogy nem a Petőfi-emlékévben mutatjuk be…”

De nem is várhatunk igényes, körültekintő munkát az egykori „kezitcsókolom” riportertől, hiszen benne folyamatosan és kizárólag a mérhetelen frusztrációból adódó gyűlölet fortyog már hosszú évek óta.

Csak sajnálni tudjuk őt ezért.

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.