időjárás 3°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

Húsvéti meglepetés hatástalanította a baloldal aljasságát

Felhévizy Félix
2022.04.17. 07:30 2022.04.17. 18:25
Húsvéti meglepetés hatástalanította a baloldal aljasságát

Ezúttal nagyon messzire mentek.

Felhévizy Félix nagyon szerette a húsvétot, ilyenkor mindig elmélkedni szokott az élet valódi értelmén, az élet és a halál örök kérdésén. Hiszen Jézus kereszthalála, majd csodálatos feltámadása mély belső gondolkodást, elmélyülést igényel. Elcsendesedünk legalább pár napra, hogy végül vasárnap megünnepelhessük a nagy feltámadást. A hírlapíró igyekezett most is méltó módon megünnepelni a húsvétot, de már nagyon várta a vasárnapot. Talán azért is, mert nagyon közel voltak a választások, és igazán nem is tudta megünnepelni a kétharmados győzelmet, sem pedig kipihenni a kampány fáradalmait. Éppen ezeken a dolgokon gondolkodott, amikor csöngettek az ajtaján. Reinfrank néni volt az, kezében egy nagy tálcával, rajta minden földi jóval.

– Kedves Félix, fogadja tőlem el ezt a kis csekély ajándékot azért, mert annyit segített nekünk egész évben, ráadásul győztünk is, immár negyedszerre a választáson. Van rajta sok-sok finomság: házi kolbász, szalámi, füstölt sonka, sárga túró és külön tányéron két-, háromféle sütemény – mondta a mindig mosolygó asszony, és átnyújtotta az igen nehéz tálcát Felhévizynek. Félix szépen megköszönte, majd be is vitte gyorsan a konyhába az ízletesnek ígérkező meglepetést, és közben bizony összefutott a nyál a szájában, hiszen a piros-fehér kockás konyharuha alól fenséges illatok szabadultak ki, beindítva az ízelőbimbóit.

– Engedje meg, szerkesztő úr, hogy ezen a gyönyörű húsvétvasárnapon egy dolgot azért hadd meséljek el önnek – folytatta a diskurzust Reinfrank néni. 
– Ezek ott a baloldalon teljesen meg vannak őrülve. A negyedik kétharmad után sem hagyják abba a magyar emberek sértegetését. Ha így folytatják, négy év múlva még a mostaninál is nagyobb mértékű vereséget fognak elérni. Azt beszéltük viccesen a barátnőmmel, hogy nagyon jó ez nekünk, hogy nem tanulnak a vereségekből. 

De azért Csáki Judit baloldali újságíró véleménye mellett nem mehetünk el szó nélkül. Szégyen, hogy ez az ember ilyen undorító mondatokat leírhat anélkül, hogy bárki a baloldalról elhatárolódna ettől az erősen diszkriminatív és megalázó véleménytől. 

Csáki két nappal a választások után állt elő egy hosszabb Facebook-bejegyzéssel, amelyben alpári stílusban becsmérelte a Fidesz szavazóit:

„Orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement. […] ma láttam Orbán Magyarországát. nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket, akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet. ez a tömeg – mert ez tömeg – az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki. […] – elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. Sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is.”

De a Klubrádióban Para-Kovács Imre is szépen bemutatkozott:

– Egyet nem értek még. Hogyha önök mint nép ilyen intellektuális állapotban vannak, hogyhogy nem kapott tíz százalékot a Gődény pártja? Hát ez minimum lett volna. Én legalábbis elvártam volna, hogy akkor azokat is tolják be, ha már a nácikat sikerült.

Szóval, kedves Félix, a győzelem mellett azért az bánt egy kicsit, hogy ennyire lenéznek minket ezek a mélyen tisztelt hölgyek, urak. Na de nem baj, valahogy azért együtt tudunk majd ezzel élni, hiszen eddig is bugris, tájékozatlan bunkók voltunk a szemükben. 

Szerkesztő úr, áldott ünnepet kívánok önnek, és fogyassza egészséggel a kis kóstolót, amit hoztam – zárta a mondandóját Reinfrank néni, aki még adott két puszit is Félixnek, majd sarkon fordult, és azzal a lendülettel el is tűnt a lépcsőfordulóban.

Felhévizy alig várta, hogy végre megkóstolja az ajándékba kapott finomságokat, hiszen szinte már az egész lakást lágyan belengte a kolbász és a sonka ínycsiklandó illata.

Áldott húsvétot kívánunk minden kedves olvasónknak!

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond Egerben, ahol választókkal találkozott 2022. március 30-án. A kormányfő mellett Pajtók Gábor (Fidesz–KDNP), Heves megyei kormánymegbízott, a megye 1. számú, egri székhelyű választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje (b) (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher )

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.