idezojelek

Akkora pofont kapott Orbán legádázabb ellenfele, hogy a fal adta a másikat

Ebbe még az Apró-villa falai is beleremegtek.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

Felhévizy Félix kihasználva a remek, nyárias időjárást ellátogatott kedvenc fürdőhelyére Igalra. Sajnos az ülőmunkától Félixnek rendszeresen fáj a háta, így amikor ideje engedi, valamilyen gyógyfürdőben kúrálja sajgó gerincét és feszült izmait. Hosszú évek tapasztalata, hogy a Dél-Dunántúl egyik legrégebben működő fürdőjének, a Balatontól mindössze 40 kilométerre lévő Igali Gyógyfürdőnek a vize segít enyhíteni ezeket a fájdalmakat. Ráadásul, így amikor a hírlapíró leugrik pár napra Siófokra, mindig meg tudja látogatni ezt az áldásos hatású helyet. Félix mindig betartja a szabályokat, így fél óra nyugtató fürdőzés után mindig kijön a gyógyvízből és kezében egy mentás limonádéval lefekszik kedvenc fűzfája alá egy nyugágyba és böngészgeti az internet legfrissebb közéleti híreit. Megpróbálja ilyenkor kizárni a politikát és csak a kulturális, sport- és egyéb könnyedebb témákat olvasgatni. Ezen a hétvégén is így történt, de ezúttal Gréczy Zsolt felkavaró posztja visszarántotta a relax állapotból. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK egykori szóvivője még 2019-ben kényszerült távozni az Országgyűlésből és a nyilvánosságból, miután obszcén, szexuális tartalmú képsorozat került nyilvánosságra róla. A Gyurcsány-párt nagy visszatérője azonban lerázta magáról a gigantikus szégyent – mint kutya a vizet –, és ismét szorgosan nyilatkozik és posztolgat összevissza. Gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú. Legutóbbi posztja azonban egész biztos, hogy eljutott az Apró-villába is, hiszen Gréczy ezúttal bizony akkora pofont osztott ki, tudtán kívül a főnökének és kedves feleségének, Klárikának, hogy a fal adta a másikat. A következőket írta Varga Judit nagy bejelentésére reagálva, miszerint ő lesz majd a Fidesz listavezetője a jövő évi EP-választáson:

„Varga Judit megbukott. Bukni fog a többi is. És mostantól egyetlen női minisztere sincs az Orbán-kormánynak.” 

Húha, bizony Gréczy rendesen befűtött ezekkel a gondolatokkal az Apró-villába, hiszen ezzel a kijelentésével azt mondta, hogy aki Brüsszelbe megy politizálni, még ha pártja listavezetője lesz is, gyakorlatilag bukott politikus. Tehát Dobrev Klára egy bukott politikus Gréczy szerint, nincs ezen mit szépíteni. Ezt a kis posztját Gyurcsány egész biztos, hogy nem fogja megköszönni. Annak fényében különösen nem, hogy tisztán látszik az, hogy a baloldal Brüsszelbe igyekszik áthelyezni a hadállásait, így egyre jobban felértékelődik a jövő évi EP-választás tétje. 

Varga Judit egyébként a Magyar Nemzetnek adott interjúban világosan, érthetően vázolta a jövőt: 

„Az nem titok, hogy a magyar érdekekért elkötelezetten dolgozó állami vezető voltam eddig is, de erre a kampányra sokkal jobban fel kell készülni, mint korábban. A 2024-es EP-választásnak most nagyon nagy a tétje: konzervatív fordulatot kell elérni az európai intézményekben, és ebben szeretnék aktív szerepet vállalni. Ez a feladat viszont, ahogyan miniszteri teendőim is, egész embert kíván, ezért a miniszterelnök úrral már közöltem is a lemondási szándékomat július 31-ével. Azt hiszem, az a helyes, ha az igazságügyi tárca vezetését átadom olyannak, aki erre száz százalékban tud koncentrálni.” 

Természetesen pontosan értjük mi itt, a jobboldalon, hogy berezeltek a Magyarország ellen dolgozó baloldali képviselők, hogy egy nagyon kemény, okos, intelligens és határozott politikus fog majd a körmükre nézni és keményen tükröt tartani eléjük, szembesítve őket mindazzal a gonoszsággal, amit a hazájuk ellen tesznek – gondolta magában Felhévizy, és szép lassan elindult megmártózni a gyógyvízben, mert bizony még mindig érezte azt a fránya hátfájást.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a színházak finanszírozásáról szóló törvény vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.