idezojelek

Jakab Péter kitálalt a Partizánban, ebből balhé lesz

Nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Nép Pártján elnöke volt a vendége a Gulyás Márton-féle Partizán legújabb adásának. Jakab Péter a műsorban pestiesen szólva, a tőle megszokott „műmájer” formát hozta. Elhatárolódott a jobbikos múltjától, de természetesen saját magát most is fényezte, ahogy csak tudta. Odadörgölőzött a liberális oldalhoz, elmondta, hogy már az a véleménye, hogy a melegek is fogadhassanak örökbe gyereket, sőt a melegek házasságáról is megváltozott az álláspontja, majd hozzátette, Osváth Zsolt győzte meg erről őt végérvényesen:

„Megismerve, hogy Zsolt hogyan szeret, milyen szépen tud szeretni, és hogy a legnagyobb szívfájdalma, hogy nem nevelhet gyereket” 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milyen szép kerek történet, ilyen egy igazi haladó gondolkodású politikus: egyenes út a gárdamellénytől a szivárványos zászlóig.

Azonban a beszélgetésnek volt egy ettől érdekesebb része is, ahol Jakab Péter gyakorlatilag kikotyogta, hogy milyen volt a viszonya Gyurcsány Ferenc pártjával, a DK-val. Elmondta, hogy jelenleg ugyan nincs kapcsolat a két párt között, ugyanakkor elismerte, hogy belügyminiszternek hívták a DK árnyékkormányába.

„[…] Én nem egy cseresznye akarok lenni a DK tortáján. Ha elvállaltam volna azt a posztot, hogyan tudnék megszólítani új embereket?” – fogalmazott a Nép Pártján vezetője a Partizánban.

Jakab ezzel a vallomással meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt, másrészt pedig elismerte: nincs új a nap alatt. 

Akárminek maszkírozzák, festik magukat a balosok, a lényeg nem változik: végül mindig összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Jakab Péter a Partizán műsorában (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.