idezojelek

Tiszások, figyelem! Leleplezzük az igazságot a Magyar Péter-rajongó Kéri Lászlóról

Így működik a baloldali boszorkánykonyha.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy is többször leírta már azt a vitathatatlan tényt, hogy ha az emberek kizárólag baloldali médiumokból tájékozódnának, könnyen azt hihetnék, hogy itt Magyarországon mindennek vége, katasztrófa közeleg – ezt közvetítik ugyanis folyamatosan a szakmaiság álarcában tetszelgő ellenzéki megmondóemberek. 

A hírlapíró éppen ezért módszeresen keresi ezeket a megszólalásokat, amelyek rendre, menetrendszerűen meg is érkeznek.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A KlikkTV Mélyvíz című műsorában ezúttal a politológia vátesze, a nagy túlélő Kéri László volt a vendég. Kéri most éppen Magyar Péter-fan, előtte volt Márki-Zay-, Karácsony-, Vona- és Gyurcsány-rajongó is, ahogy ez egy magára valamit is adó baloldali megmondóemberhez illik. A politológus természetesen azért lett Magyar Péter-fanatikus, mert most éppen ő az, aki megpróbálja legyőzni Orbán Viktort, és neki, mint véresszájú gyűlölködőnek a legfontosabb Orbán eltávolítása. Teljesen mindegy számára, hogy ki, csak végre ne a Fidesz legyen kormányon. A mostani KlikkTV-s interjúban a következőket mondta az október 23-i beszédekre reagálva:

„Érdekes volt, hogy Orbán is úgy beszélt Magyar Péterről, ahogy ő saját magáról, mintha már biztos lenne, hogy kormányváltás lesz, és Magyar Péter a következő miniszterelnök. […] A miniszterelnök már csak egy nagyon szűk fideszes táborhoz szólt. Ezzel szemben Magyar Péter ünnepi beszédében most már a csalódott fideszesekhez is beszélt, nyílt ajánlatot küldött nekik. Beleharapott abba a részbe, ahonnan még jöhetnek szavazói. A lehetséges programpontokat elkezdte sorolni, mint például a kata visszahozása.  Most olyasmi történik, amire a rendszerváltás óta nem volt példa. Vannak a pártok, amelyeknek van infrastruktúrája, de nincs társadalmi bázisa, és van a Tisza, amelynek még nincs infrastruktúrája, van viszont nagyon erős és egyre növekvő társadalmi bázisa.[…]”

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

  • Kéri László és a hitelesség

Korábban megírtuk, hogy a baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált – ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyait szakmai köntösbe öltöztetve kivetíteni. Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy e sorok szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

  • Magyar Péter kártyavára

Ezek a Magyar Pétert fényező, felemelő nyilatkozatok, furcsa, torz közvélemény-kutatási adatok mind-mind azért születnek, mert 2026-ig ébren kell tartani a Magyar Péter-rajongókban a hitet, hogy Orbán Viktor legyőzhető. Mert ha ezt nem hiszik el a Tisza Párt potenciális szavazói, akkor azonnal összedől a kártyavár. Magyar azért tudta a baloldali szavazókat elszipkázni a többi balos formációtól, mert végig azt kommunikálja, hogy le fogja győzni Orbán Viktort. Azért, hogy ez a látszat, ez a virtuális lufi ki ne pukkanjon, szükség van a baloldali boszorkánykonyhára. Mára minden baloldali médium Magyar Péter mellé állt, dobva a régi kedvenceket, és egyfolytában arra törekszik, hogy életben tartsa ezt a hazug, csalfa reményt a Tisza Párt követőiben. Amikor pedig szembejön a valóság, mint például most, amikor kijöttek a Nézőpont kutatásának az eredményei, ezek a megmondóemberek hallgatnak róla, mint a sír.

Mindent összevetve, a balos károgók szerint 2010 óta folyamatosan a szakadék szélén tántorgunk, mert az a fránya Orbán-kormány mindent rosszul csinál. Érdemes megnézni Kéri László korábbi interjúit. Tizennégy éve Orbán bukását vizionálja. Döbbenetes, hogy ez az ember hogy tud a felszínen maradni. Ha egy mérnök rosszul tervez meg egy hidat és az összedől, akkor egész biztosan nem kérik fel újból hídtervezésre, de semmilyen más munkára sem. Ezzel szemben Kéri, aki csak és kizárólag tévedett az elmúlt évtizedben, még mindig bejárhat stúdiókba negédesen elemezni, saját műsort kap, kikérik a véleményét. 

Furcsa világ ez, így működik a baloldali boszorkánykonyha. A gonoszság, gyűlölködés, cinizmus, nagyképűség és az irigység megvan benne, de a tehetség és a rátermettség hiányzik.

 

– Az is igaz azonban, hogy sz…rból nem lehet várat építeni, maximum kártyából, de az viszont nem szokott sokáig megmaradni – gondolta magában Felhévizy, és elkezdte felvágni a lila káposztát, mert kacsasült lesz a vasárnapi ebéd.

Borítókép: Kéri László (Fotó: képernyőkép)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A svéd kormány pénzzel tömi ki a migránsokat

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Elittúltermelés és elszegényedés (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A király, aki alól kifutott az ország

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Az igazság a nemzeti erők oldalán áll

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.